Kategoriler
Proje Haberleri

YZB Konakları ön satışta

YZB Konakları projesi, Çanakkale’nin Biga ilçesinde yer almaktadır. Kar Emlak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı villalardan oluşan bir projedir. Şehrin en prestijli bölgelerinden birinde konforlu bir yaşam sürme imkanı sağlayan proje ön satışta. Proje hakkında merak edilenler, villalar ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

YZB Konakları Biga merkeze 1 kilometre uzaklıktadır. Projede toplam 9 adet villa bulunmaktadır. Bu villalardan 3 tanesi tek villadır. Diğer kalan 6 adet villa ise ikiz villadır. Villalar site içerisinde yeşil alan üzerine inşa edilmiştir. Her villanın kendisine özel kapalı otoparkı bulunmaktadır. Villalara giriş bağımsızdır. Yeşil bahçe alanı içinde özel yürüyüş ve araba yolları hazır bulunmaktadır. Villalar 4 oda 1 salondan oluşmaktadır. Toplam 3 adet banyo bulunmaktadır. Bu banyolardan birisi ebeveyn odasında yer almaktadır. Diğerleri ise ortak kullanım için tasarlanmıştır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Kombi villalarda mevcuttur.

YZB Konakları Çanakkale projesi bol yeşillikli bahçe üzerinde yer almaktadır. Bu yeşil alanda dinlenmek için banklar ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca çocukların da eğlenceli vakit geçirmesi için oyun parkı bulunmaktadır. Bol oksijenli huzurlu ve modern bir hayatın kapılarını açan villalarda ısı ve ses yalıtımı da mevcuttur.

YZB Konakları konumu ve villa fiyatları

Proje Biga merkeze çok yakındır. Günlük hayatta gerekli olan önemli yerlere yakındır. Uzak yerlere ise ulaşım imkanı vardır. Ulaşım hem özel araç ile hem de toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır. Market, hastane, eczane, sağlık ocağı, okul, alışveriş merkezlerine yakın konumdadır.

YZB Konakları kredili satışa uygundur. Bankalardan kredi çekerek taksitli ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda villalar için takas da yapılmaktadır. Takas olarak araç, arsa ve daire seçenekleri kabul edilmektedir. Villaları satın almadan önce görüntülü arama ile gezebilirsiniz. Şu anda bu villalar 3 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar tekli ve ikiz villalarda değişiklik göstermektedir. Ayrıca zaman içinde de fiyatlarda değişim meydana gelebilir. En güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0532 172 77 47 ve 0530 345 60 93 numaraları bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız