Kategoriler
Proje Haberleri

Zarem Konakları lansman öncesi fiyatlar ile satışta

Zarem Konakları, Bodrum’da yer alan bir projedir. Müstakil villalardan oluşan proje Zarem İnşaat ve Turizm LTD. ŞTİ tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaatına devam edilen villalar lansman öncesi fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Satışları başlayan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları, ödeme seçenekleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Zarem Konakları Muğla Bodrum’un en popüler bölgesinde yer almaktadır. Projenin tamamı akıllı villalardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemlerine sahip olan villalar ile ilgili bazı yapılacakları uzaktan telefon ya da tablet ile yönetmek mümkündür. Villalar iki katlı olarak tasarlanmaktadır. 5 oda 1 salon olan villalarda mutfak ve salon ayrı ayrı yer almaktadır. Konutlarda yatak odaları içinde ayrı bir alanda banyolar bulunmaktadır. 5 oda olan villalarda 4 adet banyo vardır. Villaların iç ve dış mimarisinde modernliğin yanı sıra kullanışlılık da ön plandadır. Konutların kışın ısınması için klima kullanılmaktadır. Konutlarda bulunan villalar hem kışın ısınma hem de yazın serinleme için kullanılmaktadır.

Zarem Konakları villaları 1000 metrekare bahçe içinde yer almaktadır. Bu bahçe alanında her villa için özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzları hem yetişkinler hem çocuklar için uygundur. Bahçede yüzme havuzu dışında özel dinlenme alanları ve yeşil alanlar da vardır. Bu yeşil alanlarda çocuklar güvenle istedikleri oyunları oynamaktadır. Bütün villalarda kapanmayan adalar ve deniz manzarası vardır.

Zarem Konakları satış detayları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Konutların teslim tarihi olarak 2024 yılının Mayıs ayı verilmektedir. Satışlar şu anda lansman öncesi fiyatlar ile yapılmaktadır. 5 oda 1 salon brüt 250, net 240 metrekare kullanıma sahip villalar 18 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Konut fiyatları zaman içinde değişmektedir. Günel fiyatlar için firma ile iletişime geçmek gerekir.

Zarem Konakları villaları görüntülü arama ile gezme imkanına sahiptir. Villaların satışlarında şu anda kredi kullanımı mümkün değildir. Ancak projenin ilerleyen zamanlarında banka kredisi kullanma imkanı olacaktır. Villaların ödemelerinde yüzde 30 peşinat ve ara ödemeler ile satışlar yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi için 0 (530) 568 13 33 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız