Kategoriler
Proje Haberleri

Zek Yapı Bahçelievler 2 Eylül’de teslim!

 Zek Yapı Bahçelievler 2 konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Talas İlçesinde yükselen proje Zek Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar 2 konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer verilmiştir. Aynı zamanda  Zek Yapı Bahçelievler 2 daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, intercom sistemi, ısıcam, görüntülü diafon gibi olanaklara yer verilmiştir.

Ayrıca bina içerisinde otopark, kapıcı gibi olanaklar da sunulmaktadır. Kayseri Talas konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 ve 4+1 çatı dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare ile 250 metrekare arasında değişmektedir. Proje toplam 40 daireden meydana gelmektedir.

 Zek Yapı Bahçelievler 2 konumu ve fiyatları hakkında

 Zek Yapı Bahçelievler 2 konut projesi, Talas’ın Bahçelievler Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje sosyal imkanlara ve tramvaya çok kısa bir mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

160 metrekare 3+1 tip daireler 1 milyon 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 232 71 25 ve 0533 130 86 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…