Kategoriler
Proje Haberleri

Zemzem Konutları Pendik’te yükseliyor

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Çavuşoğlu Yemenler Grup firması imzasıyla hayata geçirilen Zemzem Konutları projesi, toplam 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 bloktan oluşan projedeki tüm bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde toplam 176 adet daire bulunuyor. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 daireler net 65 metrekare, 3+1 daireler net 83 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Zemzem Konutları projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projenin yaklaşık olarak yarısı satılmış durumda bulunuyor.

Projede minimum 80 bin TL peşinatla 72 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. 2.500 TL’den başlayan taksitler her yıl 500 lira yükseliyor. Ara ödeme ve faiz uygulaması yok.

Zemzem Konutları projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde, intercom sistemi bulunuyor. Projede ısınma sistemi olarak merkezi ısıtma kullanılıyor. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Split klimalı projede, ebeveyn banyosu da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Pendik’in yeni gelişen yerlerinden Esenyalı’da inşa ediliyor. Proje, merkezi bir konuma sahip. Konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na oldukça yakın bir yerde yükseliyor. Havalimanı konut projesinden sadece 4 dakika uzaklıkta.

Zemzem Konutları konut projesi, Fatih Mah. Kıraç Sok. No: 21 Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 444 61 34 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.