Kategoriler
Proje Haberleri

Zenar Nearport nerede yükseliyor?

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, Zenar Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Zenar Nearport konut projesi, toplam 5 bin 461 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 blokta 50 adet daireden meydana gelen konut projesinde, ticari üniteler de mevcut durumda. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 64, 83, 111 metrekare, 3+1 tipteki daireler 124 ila 155 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yaklaşık olarak yüzde 42’si satılmış durumdaki konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

Zenar Nearport konut projesi fiyat bilgileri

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutların fiyatları, 490 bin TL ila 875 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 700 bin TL ila 890 bin TL arasında bulunuyor. Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Zenar Nearport konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, ortak barbekü alanı, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Bolluca mevkiinde hayata geçirilen konut projesi, İstanbul Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. İhsaniye metro durağına çok yakın bir konumda inşa edilen konut projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Zenar Nearport konut projesi, Bolluca Mahallesi 139 Ada, 1 Parsel Arnavutköy/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 685 30 35-0532 717 05 17 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.