Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi

Zeray Dilasa Orman projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Zeray İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. Proje lansman fiyatları ile satışlarına devam etmektedir. Zeray Dilasa Orman fiyat listesi ve daire tipleri, özellikleri, büyüklükleri hakkında detaylı bilgilere haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje Özellikleri neler?

Zeray Dilasa Orman projesi, çeşitli büyüklüklerde dairelerden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmıştır. Tüm dairelerde balkonlar bulunmakta ve geniş tasarımları sayesinde yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dairelerin büyüklüğüne göre bir ya da iki adet banyo mevcuttur, iki banyolu dairelerde biri yatak odasına özel olarak dizayn edilmiştir ve tüm banyolarda duş kabinleri mevcuttur.

Dairelerin dış kapıları güvenli çelik kapıdır ve iç mekanlarda modern tasarım öğeleri hakimdir. Amerikan tarzı mutfaklar, ankastre setlerle donatılmıştır. Set üstü ocak, fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi temel beyaz eşyalar, mutfağın kullanım kolaylığını artırmaktadır. Dairelerde vestiyer ve depolama alanları, düzenli ve ferah bir yaşam için önemli unsurlardan biridir.

Projede, sakinlerin huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için bir dizi sosyal olanak sunulmaktadır. 24 saat güvenlik hizmetleri ve kameralı güvenlik sistemiyle, sakinlerin güvenliği en üst düzeyde sağlanmaktadır. Ayrıca, araç parkı için açık ve kapalı otopark alanları mevcuttur. Ses ve ısı yalıtımlı daireler, rahat ve sessiz bir yaşam deneyimi sunar. Proje içerisinde spor yapmak isteyenler için tenis kortu, spor alanı ve yüzme havuzu gibi aktivite alanları da bulunmaktadır. Ayrıca, çocuklar için özel oyun parkı ve oyun alanları da düşünülmüştür.

Zeray Dilasa Orman nerede yer almaktadır?

Zeray Dilasa Orman projesi, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, şehir merkezine yakın bir konumda yer almaktadır. Projeye olan yakınlığı sayesinde, sakinler tüm şehir imkanlarından kolaylıkla yararlanabilmektedir. Lise, ortaokul, ilkokul gibi eğitim kurumları, eczane, hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık hizmetlerine ulaşım oldukça kolaydır. Aynı şekilde, market, manav ve semt pazarı gibi günlük ihtiyaçların karşılandığı yerlere yakın olmak, yaşamı kolaylaştıran bir faktördür.

Projeye özel araçla ulaşmak için TEM, E5, anayol ve cadde gibi ana ulaşım hatları bulunmaktadır. Ayrıca, toplu taşıma araçlarını tercih edenler için tren istasyonu, dolmuş ve otobüs durakları da yakın çevrede mevcuttur. Bu sayede, şehir içi ve şehirler arası ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi

Zeray Dilasa Orman projesinde dairelerin fiyatları, tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

88.9 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 390 bin TL’den başlamaktadır.

103.8 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 848 bin TL’den başlamaktadır.

107.1 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 897 bin TL’den başlamaktadır.

158.8 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 249 bin TL’den başlamaktadır.

145.9 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 155 bin TL’den başlamaktadır.

232 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 516 bin TL’den başlamaktadır.

229.3 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 143 bin TL’den başlamaktadır.

261.4 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 465 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. İsteyenler için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 91 41 ve 0534 011 74 80 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…