Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Dora Hill ön talep topluyor

Zeray İnşaat firması hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemeyi planlamaktadır. Firma şimdide yakında hayata geçirmeye başlayacağı Zeray Dora Hill projesinde ön talep toplamaya başladı. Konut projesi ile ilgili firmanın web sitesi üzerinden ön talep toplanmaya başlanmıştır. Proje Güzelliklerin Zirvesinde Bir Yaşam sloganı ile ön satışa sunulmuştur.

Çok yakında satışların başlaması beklenen konut projesinde daire tipleri henüz belli değildir. Ayrıca konut büyüklükleri, teslim tarihi, ödeme planı, daire fiyatları gibi bilgiler de henüz belli değil. Ön talep döneminin başladığı konut projesi ile ilgili henüz detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Konut projesi ile ilgili detaylar belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır.

Zeray Dora Hill yakında satışta

Söz konusu konut projesinin ön talep sürecinden sonra yakında satışa sunulması beklenmektedir. Zeray İnşaat firması yeni projesi için kolları sıvarken diğer projelerde de çalışmalarda devam edilmektedir. Firmanın bir diğer yeni projesi Zeray Future Deluxe City projesinde talep toplama süreci başlamıştır. Satışları devam eden diğer projeler arasında Zeray Esil Kartepe projesi, Zeray Mahal Kartepe projesi bulunmaktadır. Ayrıca Zeray Country Bahçecik, Zeray Effect Kartepe, Zeray Perla, Zeray Meva Anadolu ve Zeray Kırsal Sapanca projesi de bulunmaktadır. Firmanın bir diğer projesi olan Zeray Forum Anatolia projesinde ise yaşam başlamış durumdadır.

Konut projesi Kocaeli ili, İzmit İlçesi, Çayırköy sırtlarında yer almaktadır. Zeray Dora Hill projesi hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…