Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Gazania Life satışta

Zeray Gazania Life projesi, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir konut projesidir. Proje, 2023 yılında satışa çıkarılmıştır. Ayrıca konut projesinin 2025 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

30 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu arsa alanı üzerinde ise toplam 14 adet konut bloğu yer almaktadır. Konut projesinde toplam 737 adet daire yer almaktadır. Projede 1+1 tip daireden 5+1 tip daireye kadar değişen farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca bahçe dubleks, teras dubleks, çatı dubleks tip daire seçenekleri yer almaktadır.

Proje, ismini güzelliği ile eş değer olarak anılan Gazania çiçeğinden almaktadır. Projenin mimari dokusu ve göz kamaştıran peyzaj özellikleri ile farklı ihtiyaçlara hitap etmektedir. Projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru ve otopark bulunmaktadır.

Zeray Gazania Life nerede yer almaktadır?

Zeray Gazania Life projesi, Kocaeli’nin İzmit İlçesinin en merkezi konumlarından birinde yer almaktadır. Proje, İzmit şehir merkezine, alışveriş merkezlerine, hastanelere ve okullara yakın mesafede bulunmaktadır. Ayrıca proje Zeray Dorahill projesine komşu konumda yer almaktadır. Konut projesi Çayırköy Mahallesi İzmit / Kocaeli adresinde yer almaktadır.

Konut projesinde öne çıkan bazı özellikler şunlardır;

Projede toplam 737 daire yer almaktadır
1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipleri yer almaktadır
Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru yer almaktadır. Ayrıca bisiklet parkuru, otopark yer almaktadır.
Projenin fiyatları, daire tipine ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Projenin başlangıç fiyatları ise 2 milyon 426 bin TL’den başlamaktadır.

Zeray Gazania Life projesi, doğa ile iç içe bir yaşam sunan ve farklı ihtiyaçlara hitap eden bir projedir. Proje, İzmit’in en merkezi konumlarından birinde yer almaktadır. Ayrıca İzmit şehir merkezine, alışveriş merkezlerine, hastanelere ve okullara yakın mesafede bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…