Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Next Capital satışları devam ediyor

Konut projesi Ankara’nın hızla gelişen bölgelerinden Yapracık’ta hayata geçirilmektedir. Zeray Next Capital projesi, 575 konut ve ticari alanıyla dikkat çekiyor. Ayrıca konut projesi Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 34 bin 760 metrekarelik arsa üzerinde yükselmektedir.

Proje özellikleri neler?

34 bin 760 metrekarelik arsa üzerinde yükselen proje 6 konut bloğundan meydana gelmektedir. Altı adet konut bloğunda ise toplam 575 adet meskene yer verilmektedir. Zeray Next Capital’de 2+1, 4+1 ve 4+1 penthouse olmak üzere 3 farklı daire tipi mevcuttur.

Ankara konut projesinde yer alan tüm konutlar yerden ısıtma sistemiyle ısıtılacaktır. Ayrıca yangın alarmı, duşakabin, ankastre fırın, giyinme odası, çelik kapı, kiler, fırın, görüntülü diafon yer almaktadır.

Projenin sosyal alanları arasında 24 saat güvenlik, çocuk oyun parkı, asansör, hidrofor, buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca hamam, ısı yalıtımı, jeneratör, kamera sistemi, müstakil havuz, açık otopark, kapalı otopark mevcuttur. Bunların dışında sauna, ses yalıtımı, spor alanı, tenis kortu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Zeray Next Capital fiyat listesi

138 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 846 bin 854 TL’den başlamaktadır.

164 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 293 bin 730 TL’den başlamaktadır.

149 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 43 bin 348 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 268 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 872 bin 498 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesi henüz banka kredisi kullanmaya uygun değildir. Görüntülü arama ile proje gezilebilmektedir.

Proje konumu

Zeray Next Capital projesi, Ankara’nın Etimesgut ilçesi, Yapracık Mahallesi’nde yer alıyor. Proje, eğitim kurumlarına, marketlere, otobüs duraklarına, camiye ve ayrıca park alanlarına yakın bir konumdadır.

Konut projesinin satışları devam ediyor. Bu proje, Ankara’nın hızla gelişen bölgelerinden Yapracık’ta hayata geçirilmektedir. Proje, 575 konut ve ticari alanı ile dikkat çekiyor. Projede yer alan tüm konutlar yerden ısıtma sistemiyle ısıtılacak. Ayrıca yangın alarmı, duşakabin, ankastre fırın, giyinme odası, çelik kapı, kiler, fırın, görüntülü diafon mevcuttur.

Projenin sosyal alanları arasında 24 saat güvenlik, çocuk oyun parkı, asansör, hidrofor yer almaktadır. Ayrıca buhar odası, hamam, ısı yalıtımı, jeneratör, kamera sistemi, müstakil havuz, açık otopark mevcuttur. Kapalı otopark, sauna, ses yalıtımı, spor alanı, tenis kortu ve kapalı yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Konut projesi, Ankara’da ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek olarak öne çıkmaktadır. Projenin konumu, sosyal alanları ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 91 41 ve 0534 011 74 80 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…