Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Perla projesinde yaşam başladı

Zeray Perla projesi Zeray Yapı’nın yeni normaline göre tasarlanan ilk örnek projelerinden bir tanesidir. Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu; “Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Projemizin 1. etabının tamamının teslimini 2 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.” açıklamalarında bulunmuştur.

2. Etap çalışmaları devam ediyor

Goncagül Armutcuoğlu; “Projemizin 2. etabı ise inşaat süreci bütün kalemleri ile (hafriyat işleri, iksa işleri, kaba inşaatı, ince imalatlar olmak üzere) iş programına uygun olarak devam etmektedir. Olağanüstü bir durum veya mücbir bir neden yaşanmazsa yıl sonu projemizi tamamlayıp teslim etmeyi planlıyoruz. Bölgenin ve Zeray’ın incisi projemizin 308 adet ticari alanı tamamlandığında bölgenin de çekim merkezi haline gelecektir.” ifadelerini kullanmıştır.

Zeray Perla Projesi Satış Durumu

Armutcuoğlu; “Projemize duyulan yoğun ilgi nedeniyle 1. Etapta sınırlı sayıda konut ve ticari alan kalmaktadır. 2.etapta ise projenin yüzde 50’sine yakınının satışı gerçekleşmiştir. Projenin tamamlanması ile beraber satışları da tamamlamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuşmuştur.

Fırsat Dönemi

Projenin Satış Müdürü Gonca Yaman ise; “Sektörde fırsat dönemi diyebileceğimiz bir dönem yaşadığımızı belirtmek istiyorum. Özellikle Covid-19 salgın günlerinde şehrimizde nitelikli konut arz talebi artarak devam etmektedir. Hem küreselde hem iç pazarda inşaat maliyetleri ortalamasına bakıldığında yüzde 100’ün üzerinde artmış durumdadır. Maliyetlerdeki artış sebebiyle bugün konut alan, gelecek aylara kıyasla çok daha uygun fiyata konuta sahip olmaktadır. Özellikle son dönemdeki gelişmelerin ardından konutun yeniden güvenli liman olarak görülmesinin talebi arttıran etkenlerden olduğunu belirtmiştir.” açıklamalarında bulunmuştur.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…