Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Dalı Konakları 2. etap satışları 60 ay vadeli

Zeytin Dalı Konakları projesi, Düzce Gümüşova’da hayata geçirilmektedir. Projenin inşaat firması Kalamış Yapı Grup’tur. Bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atan inşaat şirketi, bu projesinde 60 ay vadeli ev satışlarına devam ediyor. Proje hakkında genel detaylar ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje dairelerinin özellikleri ve sosyal donatılar

Zeytin Dalı Konakları 11 blok 324 daireden oluşmaktadır. Daireler 3+1 olup brüt 135, net 115 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin her birinde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Ebeveyn yatak odasının içinde özel olarak ayrılan ebeveyn banyosu vardır. Giriş antre de özel tasarımlı, modern portmanto bulunmaktadır. Aydınlatma olarak tavan LED aydınlatması vardır. Isınma yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Site içinde araç park etmek için açık otopark mevcuttur.

Zeytin Dalı Konakları projesinde 7 gün 24 saat güvenlik sistemi mevcuttur. Kapalı devre kamera sistemi ile site içi güvenlik sağlanmaktadır. Günlük işler için kapıcı hizmeti bulunmaktadır. Site içinde barbekü yapmak için yeşil alanlar mevcuttur. Dinlenmek için özel alanlar ve kamelyalar vardır. Çocukların eğlenmesi için özel çocuk parkı mevcuttur. Ayrıca özel yürüyüş yolları da site içinde hazır bulunmaktadır.

Zeytin Dalı Konakları kişiye özel ödeme koşulları ile satışta

Proje şehirdeki önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Market ve semt pazarına 7 dakika, devlet hastanesine 3 dakika, şehir merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca denize 45 kilometre, Melen Rafting Festival Alanı’na 8 kilometre uzaklıktadır.

Zeytin Dalı Konakları 2. etap satışlarında kişiye özel ödeme seçenekleri mevcuttur. Daire fiyatları şu anda 870.000 TL’den başlamaktadır. Satın alımlarda yüzde 30 ya da yüzde 35 peşinattan sonra taksit imkanı sunulmaktadır. Vadeli satışlarda kefil ya da banka şartı aranmamaktadır. 60 aya kadar uzatılan vadelerde taksitler 3.000 TL’den başlamaktadır. Proje anahtar ve tapu tesliminin 2025 Temmuz ayında yapılması planlanmaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 96 52 ya da 0535 670 62 13 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaradan projenin inşaat aşamasına dair görüntülü görüşme talep edebilir, daha detaylı bilgi alabilir ve kişiye özel ödeme seçeneklerini sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız