Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Evler satışları devam ediyor

Zeytin Evler Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer almaktadır. Proje DGL Homes tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde dairelerden oluşan projede satışlar kat mülkiyetli olarak gerçekleşmektedir. Proje detayları ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Zeytin Evler projesi toplam 60 adet daireden oluşmaktadır. Muğla’nın en sevilen yazlık bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Proje zemin kat, birinci kat, ikinci kat ve çatı olmak üzere 4 katlı bloktan meydana gelmektedir. Her bir blokta 1+1 ve 2+1 dairelerden 10 adet, 3+1 ve 4+1 dairelerden 20’şer adet inşa edilmiştir. Dairelerin her biri geniş kullanım alanına sahiptir. Dairelerde salon, oda, mutfak, banyo dışında balkon da yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Bu klima yaz aylarında da serinlemek için kullanılmaktadır.

Zeytin Evler projesinde sosyal alanlar da geniş yer kaplamaktadır. Site içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Dinlenmek ve keyif yapmak için hem hamam, hem sauna mevcuttur. Yetişkinlerin dışında çocukların da rahat etmesi için çocuk oyunu bulunmaktadır. Araç park etmek için site içinde hem kapalı hem açık otopark yer almaktadır.

Zeytin Evler projesi daire büyüklükleri

Proje pazar, market, okul, hastane gibi önemli alanlara yakın mesafededir. Çoğu yere yürüyerek gitmek mümkündür. Ayrıca hem toplu ulaşım hem de özel araç ile ulaşımda da avantajlara sahiptir. Projede bulunan evlerin inşası devam etmektedir. İlk etap evler tamamlanıp satışları yapılmıştır. Geri kalan evlere de devam edilmektedir.

Zeytin Evler projesinde evlerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projenin en küçük daireleri bir oda bir salon dairelerdedir. Bu konutlarda brüt 62, net 57 metrekare kullanım alanı bulunmaktadır.  2+1 daireler brüt 82, net 74 metrekare kullanım alanına sahiptir. Projenin geniş daireleri 3+1’ler brüt 135, net 128 metrekare yaşam alanına sahiptir. Projede yer alan daireler şu anda 1 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları için irtibata geçebilirsiniz. İrtibat için 0252 612 00 93 ya da 0543 608 88 02 numaralarını arayabilirsiniz. Fiyatlara ek olarak bu numaralardan daireleri görüntülü gezmek hakkında da bilgi alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız