Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytin Evleri 2.Etap satışları devam ediyor

Zeytin Evleri 2.Etap projesi butik tasarım anlayışı ve kaliteli yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Superkim İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 bin 300 metrekare üzerine inşa edilen 6 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2+1 ve 3+1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 8 bin 300 metrekare üzerine inşa edilen 6 bloktan oluşan daireler mevcuttur. Bu daireler 2+1 ve 3+1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 115 ile 120 metrekare arasındadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz adına otopark vardır. Bunların yanı sıra oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu vardır. Bahçe katındaki dairelerin bahçe kullanım alanları mevcuttur. Dış duvarlar ve daire araları ısı ve ses yalıtımlıdır. Ayrıca bütün pencere camları ısı ve ses yalıtımlı çift camlıdır. Bunun dışında ankastre set, vestiyer gibi olanaklar da daire içlerinde yer alır.

Zeytin Evleri 2.Etap Konumu Hakkında

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Proje alanı anayol ve caddeye yakındır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanılır. Havaalanına da 15 dakikalık mesafededir.

Zeytin Evleri 2.Etap Daire Fiyatları Nedir?

Konut projesinde fiyatlar konut tipine, konumu ve katına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca lansmana özel çok uygun fiyatlı satışlar sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Teraslı 2+1 daireler 925 bin TL,

Ara kat 3+1 daireler 975 bin TL,

Bahçeli 2+1 daireler 975 bin TL,

Teraslı 3+1 daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 346 39 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…