Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytindalı Sitesi Pendik 60 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta

Konut projesi İstanbul, İli, Pendik İlçesi, Velibaba Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Zeytindalı Sitesi Pendik projesi 5 bin 734 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Velibaba Mahallesi’ne konumlandırılan projede 129 adet ev, 4 adet ticari ünite yer almaktadır.

Metro istasyonu, Marmara Üniversitesinin hastanesi, Kurtköy Teknopark, özel bir hastane ve Pendik Kaymakamlığı projenin çevresinde yer alıyor. İlçe merkezine kısa mesafede bulunan proje, E5 karayoluna kolay çıkış imkânı tanıyor.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 5 bin 750 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Pendik konut projesinde toplam 129 adet konut yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda ise 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine projede yer verildiği görülmektedir. İstanbul ilinin Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin büyüklüğü, brüt olarak 85,2 metrekare değerinden başlıyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, brüt 88,9 metrekare değerine kadar uzanıyor. Projedeki 2+1 dairelerin net büyüklüğüyse 74,18 ile 79,51 metrekare arasında.

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından yüklenilen Zeytindalı Sitesi projesindeki üç odalı ve bir salonlu evlerin büyüklük değeri, brüt olarak 107,9 metrekare değerinden başlıyor. Sosyalleşme ve eğlence alanlarına da yer verildiği projedeki üç odaya ve bir salona sahip evlerin büyüklük değeri, brüt 107,9 metrekareden başlıyor. Projedeki 3+1 daire tiplerinin brüt değeri, 109,9 metrekareye kadar uzanıyor.

Konut projesi İstanbul’da sanayi sektörünün yoğunlukla yer aldığı ilçede yükselmektedir. Projedeki 3+1 dairelerin net büyüklükleriyse 93,85 metrekare ile 98,06 metrekare değerleri arasındadır. Fitness merkezi ve saunanın olduğu projede kapalı otopark da kurulmaktadır.

Zeytindalı Sitesi Pendik daire fiyatları neler?

Mimar Sinan Caddesi’nde inşa edilen projedeki fiyatlar daire tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 835 bin liradan başlamaktadır.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu brüt 100 metrekarelik  evlerin fiyatları 835 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 950 bin TL’den başlamaktadır.

Projedeki satın alımlarda, en az yüzde 25 oranında peşinat ödenmesi gerekmektedir. Kalan tutar bankasız, faizsiz ve kefilsiz bir şekilde 60 ay vade ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca taksitler, firma bünyesinde imzalanan senetle oluşturulmaktadır.

Zeytindalı Sitesi Pendik nerede?

Konut projesi Velibaba Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Pendik / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje metroya yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Sabiha Gökçen Havaalanı’na  7 km, Tem Otoyolu’na 10 km, E-5 Karayolu’na ise 2 km mesafededir. Pendik konut projesi ayrıca Pendik Sahil’e 4 km, Viaport AVM’ye ise 9 km mesafededir.

Ayrıca proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 61 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…