Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytinli Bahçe Evleri Başiskele’de yükseliyor

Kocaeli Başiskele konut projesi Temizel İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Zeytinli Bahçe Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi beş konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi 2 blok olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte proje kapsamında toplam 20 adet daire yer almaktadır.

Projede bahçe dubleks, ara kat ve çatı dubleks daire seçeneklerine yer verilmiştir. Dairelerde kiler, ebeveyn banyosu, teras gibi olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diafon, jakuzi, küvet, ankastre set de daire içlerinde bulunan olanaklardır. Site içerisinde çocuk parkı ve oyun alanları, dinlenme alanları, 7/24 güvenlik, otopark alanları geniş peyzaj alanı gibi olanaklar bulunmaktadır.

4 katlı bloklardan oluşan Zeytinli Bahçe Evleri konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekare olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda çatı dubleks, bahçe dubleksi ve standart alternatifleri bulunmaktadır.

Zeytinli Bahçe Evleri Daire Fiyatları Ne Kadar?

Başiskele konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kocaeli konut projesi, Kocaeli Başiskele Yuvacık Mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje deniz, doğa ve dağ manzarasına sahi olup günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 550 34 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…