Kategoriler
Proje Haberleri

Zin D Semt satışları devam ediyor

Zin D Semt konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Çekmeköy İlçesinde yükselen proje Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. İnşaat hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çekmeköy İlçesi, Ekşioğlu Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Zin D Semt projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalitede tasarlanmıştır.

5 konut bloğundan meydana gelen projede basketbol, futbol, tenis ve voleybol sahası, havuz, sauna gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde havuz, sauna, fitness, hamam, otopark, güvenlik gibi olanaklar da yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 136 metrekare arasında değişmektedir. Daire seçenekleri arasında ayrıca bahçe dubleks seçeneği de bulunmaktadır.

Zin D Semt konumu ve fiyatları hakkında

Bursa konut projesi, Çekmeköy Ekşioğlu mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir. Şehrin içerisinde doğayla iç içe proje Özyeğin Üniversitesi, Devlet Hastanesi, Metre, şehir içi ulaşım gibi pek çok ihtiyacınızı karşılayacak lokasyondadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 47 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 2 milyon 026 bin TL,

78 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 195 bin TL,

79 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 250 bin TL,

95 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 755 bin TL,

98 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 3 milyon 885 bin TL,

105 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 4 milyon 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 641 77 73 ve 0541 377 34 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…