Kategoriler
Gündem

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu

Ziraat bankası yaptığı açıklama ile emekli maş promosyonunu arttırdığını duyurmuştur. Bankadan yapılan açıklamada SGK emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alanlar için yeni  Tutarlar belirlenmiştir. Ziraat Bankası emekli promosyonu 2022 ne kadar oldu? İşte konu ile ilgili tüm detaylar..

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası aracılığı ile SGK emekli maaş ödemlerini alan müşterilerine;

3 bin 500 TL altında emekli aylığı alanlara 3 bin TL,
3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3 bin 500 TL,
7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli aylığı alanlara 4 bin 500 TL,
10 bin TL üzerinde emekli aylığı alan vatandaşlara 5 bin TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Banka müşterilerinin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecektir. Ayrıca 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Başvurular ne zaman başlıyor?

Ziraat Bankası promosyon ödemeleri için başvurular 18 Ekim 2022 tarihi itibari ile başlamıştır. Bankanın promosyon ödemeleri ise 01 Kasım 2022 tarihi itibari ile başlamıştır. Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanabilir. Bunun için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca bu banka aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası tarafından birden fazla emekli maaş ödemesi alan vatandaşlar için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır. Vatandaşlar bankadan promosyon ödemesine ilişkin başvuruları banka şubelerinden yapabileceklerdir. Ayrıca internet şubesi, Ziraat Mobil  uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Bunun dışında bankanın ATM’lerinden, SMS Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapılabilmektedir.

Detaylı bilgi için bankanın 0850 220 00 00 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer Gündem haberleri için tıklayınız…