Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüd-ü Anka 3 villaları satışta

Zümrüd-ü Anka 3 Kocaeli Başiskele’de yer alan bir projedir. Proje Mamikler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Zümrüd-ü Anka 3 toplam 11 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilmektedir. Bu alan üzerinde toplam 23 adet villa bulunmaktadır. Villaların tamamı 5 oda 2 salon olarak tasarlanmaktadır. Büyüklükleri ise 338 metrekare ile 375 metrekare arasında değişmektedir. Villalar 3 katlı olarak tasarlanmaktadır. Bahçeye bakan taraflarında balkonlar vardır. Bu balkonlarda hem yazın hem kışın manzara izlemek mümkündür. Salon ve mutfak villalarda ayrıdır. Her yatak odasının içinde kendine özel banyosu vardır. Bu banyolarda duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır. Villaların dış mimarisi özel olarak tasarlanmış olup nostaljik bir görüntüsü vardır. İç mimari de özel olarak tasarlanmıştır.

Zümrüd-ü Anka 3 projesinde güvenlik için 7 /24 güvenlik sistemleri devrededir. Siteye 2 adet giriş çıkış alanı vardır ve  bu alanda güvenlik sistemleri mevcuttur. Villaların her birinin kendine ait bahçesi vardır. Bu bahçe alanı villaların büyüklüklerine göre değişmektedir. Bahçede yine villaların kendilerine özel açık yüzme havuzu vardır. Bu yüzme havuzlarında hem yetişkinler, hem çocuklar yüzmektedir. Araç park etmek içinse yine villaların kendilerine özel 2 araçlık park alanı bulunmaktadır. Bu alana hem villa sahipleri hem de misafirleri araçlarını park edebilir.

Zümrüd-ü Anka 3 villa fiyatları

Projede villalar 5 oda 2 salondur. Ancak büyüklükleri değişiktir. 5 oda 2 salon brüt 338, net 330 metrekare büyüklüğe sahip villalar şu anda 10 milyon 805 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villa fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Güncel fiyatları firma ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Zümrüd-ü Anka 3 villaları görüntülü arama ile gezme imkanına sahiptir. Bunun için yine firmayı aramak gerekmektedir. Proje ile ilgili iletişim numarası 0 (538) 058 23 85 olarak geçmektedir. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız