Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Evleri Kütahya ön ödemeli satılık daireler

Zümrüt Evleri Kütahya projesi daha önce hiç karşılaşılmamış özellikleri ve ayrıcalıklarıyla sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklardaki daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bozkurtlar İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 5 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekare ile 143 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor salonu bulunmaktadır. B blok üzerine yerleştirilecek güneş enerji panellerinden elektrik üretimi sağlanmaktadır.

Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Salon, mutfak ve ara hole asma tavan ışık bandı uygulaması yapılmaktadır. Her odaya ve balkona birer adet TV prizi konulacaktır. Ayrıca projedeki mutfak dolabı, tezgah ve portmanto alıcılara ait olup, satış fiyatına dahil değildir.

Zümrüt Evleri Kütahya konumu hakkında

Proje, Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Moymul Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir.

Zümrüt Evleri Kütahya fiyatları ne kadar?

Zümrüt Evleri Kütahya projesinde fiyatlarda bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösteren ön ödemeli satışlar yapılmaktadır. Üstelik araç ve arsa takasları değerlendirilmektedir. Projedeki 3 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL ile 533.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (274) 614 77 09 veya 0 (544) 624 77 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…