Kategoriler
Proje Haberleri

Zümrüt Konakları Dalaman satışları başladı

Zümrüt Konakları Dalaman projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hakkı Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Üstelik birinci sınıf malzemelerle inşa edilmektedir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca müstakil açık yüzme havuzu, spor alanı ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kablo TV, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, panjur, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Ayrıca geniş balkon ve teraslar yer almaktadır. Villaların üst katında; 2 adet balkonlu oda ve 1 adet giyinme odalı ebeveyn banyolu yatak odası, tuvalet, banyo, kiler ardiye alanı bulunmaktadır. Alt katında ise; teraslı dekoratif şömineli mutfak ve salon, 1 adet geniş oda, tuvalet, banyo, vestiyer ve çamaşır makinesi dolabı mevcuttur.

Zümrüt Konakları Dalaman konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Ege Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Havalimanına 5 dakika, İztuzu plajı 30 dakika, Fethiye 35 dakika ve Marmaris’e 1 saat mesafede yer almaktadır.

Zümrüt Konakları Dalaman fiyatları ne kadardır?

Zümrüt Konakları Dalaman projesinde, brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 882 47 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…