Kategoriler
Projeler

5G Fıstıkağacı Konutları İstanbul’da yükseliyor

5G Fıstıkağacı Konutları İstanbul Üsküdar’da yer alan bir projedir. Proje 5G Teknik Yapı A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

5G Fıstıkağacı Konutları toplam 4 bin metrekare arazi üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda topla 29 adet konut vardır. Konutlar farklı büyüklüklerde ve tiplerdedir. Daireler 1 oda 1 salon dairelerden 4 oda 1 salon dairelere kadar geniş kullanım alanına sahiptir. Bazı dairelerde balkon varken bazı dairelerde balkon bulunmamaktadır. Banyoların hepsinde duş kabinleri hazır olarak bulunmaktadır. Daire iç kapıları Amerikan kapı, dış kapı ise çelik kapıdır. Mutfaklar bazı dairelerde birleşik bazı dairelerde ayrıdır. Bütün mutfaklarda özel mutfak doğalgazı bulunmaktadır. Dairelerin ısınması için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek için de klima kullanılmaktadır. Klimalar ayrıca kışın ısınmak için de kullanılabilir. Bina katlarına iniş çıkış için asansör vardır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

5G Fıstıkağacı Konutları 7/24 güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Site içinde araçları park etmek için kapalı otopark alanı vardır. Sosyal alan olarak alışveriş merkezi, cafe, bar, market, kuaför, restoran, park, alışveriş merkezi bulunmaktadır.

5G Fıstıkağacı Konutları projesi konumu ve satışları

Proje muhit olarak merkezi bir konumdadır. Önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, eczane, hastane, sağlık ocağı, market, manav, cami gibi yerlere yakındır. Ayrıca denize yakın konumda olmasından dolayı havası temizdir.

5G Fıstıkağacı Konutları inşaat aşamasındadır. Satışları başlayan dairelerin teslim tarihi 2023 yılının Kasım ayı olarak belirtilmektedir. Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Oda sayısı ve tiplerine göre belirlenen bu fiyatlar şu anda 2 milyon 450 binden başlamaktadır. En geniş daireler ise şu anda 9 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satışları sırasında kredi kullanımı mevcuttur. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun 0 (532) 632 32 22 numarası bulunmaktadır. Numaradan ödeme seçenekleri ve fiyatlara ek olarak merak ettiğiniz diğer bilgileri de alabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız