Kategoriler
Proje Haberleri

AcarBlu Rezidans satışlar devam ediyor

AcarBlu projesi ormanın içinde, rezidans konsepti ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Beykoz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilmektedir. Saip Molla özel orman alanı içerisinde yer alan proje, 2.291.200 metrekarelik arsa alanına sahiptir. 30 katlı 2 blokta toplam 240 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu dairelerin 1 artı 1’den 4,5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Acarlar Şirketler Topluluğu güvencesi ile geliştirilen proje, Saip Molla özel orman alanı içerisinde inşa edilmektedir. 2.291.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde rezidans konseptine sahip 30 katlı 2 blokta toplam 240 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca söz konusu dairelerin büyüklüğü 105 metrekare ile 303 metrekare arasında değişmektedir. Proje, Brigitte Weber Mimarlık tarafından 3 farklı seçenekli dekorasyon stili ile sunulmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Yeşille dost olan proje, 10.000 metrekarelik yeşil alana sahiptir. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; 500 metre uzunluğunda tartar pistli yürüyüş parkuru, 245 metrekare çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı ve spa bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat doktorlu ambulans hizmeti, alışveriş merkezi, kreş, market, kafe, restoran ve okul bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik merkezi ısıtma sistemi sağlanmaktadır. Dairelerde eşsiz manzaraya sahip geniş balkonlar yer almaktadır.

AcarBlu konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beykoz İlçesi Acarlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje, Türkiye’nin tek parsel üzerinde en büyük projesi olma özelliğine sahiptir. Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri arasındaki konumu itibariyle eşsiz bir manzarayı sahiplik yapmaktadır. Bununla birlikte konutların farklı cephelerinden Boğaz, Marmara Denizi, Karadeniz ve orman manzarası görülebilmektedir.

AcarBlu fiyatları ne kadar?

AcarBlu projesinde satılık ve kiralık konut fiyatları oldukça yüksek seviyelerde görülmektedir. Söz konusu proje, bu yönüyle yatırımcısına garanti kazanç vaat etmektedir. Brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 23.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 216 485 14 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…