Kategoriler
Güncel İhaleler

Açık artırma ile 28 şehirde konut ve arsa satışa çıkarılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 28 şehirde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkarmıştır. Bakanlık, bu doğrultuda İstanbul’da yer alan 169 arsaya 5-6 Nisan’da açık artırma gerçekleştirecektir. Peşin ya da % 25 peşinatla satılacak arsaların fiyatları 127 bin TL’den başlamaktadır. İstanbul’da Bakırköy Şenlik Mahallesi, Başakşehir Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi, Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi, Çatalca Kaleiçi Mahallesi, Maltepe Atışokulu Mahellesi, Pendik Esenyalı Mahallesi, Şile Hacıkasım Mahallesi, Arnavutköy Haraççı Mahallesi ilçelerinde konut arsaları; Sancaktepe Samandıra Mahallesi’nde ise ticaret ve konut arsaları olmak üzere toplam 169 arsa satışa sunulacaktır.

Açık artırma kapsamında satışa sunulacak arsalar 127 bin TL’den başlamaktadır

Arsaların  fiyatları 127 bin 500 TL’den başlamaktadır. Arsalar için 5-6 Nisan’da Küçükçekmece’de açık artırma yapılacaktır. Arsalar peşin ya da %25 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla satışa sunulacaktır. Online katılımıysa 4 Nisan, saat 10.30’da sonlanacaktır.

Arsa Alıcıları Alanları Görmeye Başladı

Ev ya da yatırım yapmak isteyen İstanbullular, arsaları gezip görmeye başlamıştır. Derya Yapanel, Arnavutköy’de yer alan arsaya bakmaya gelmiştir. Yapanel, “Biz de geleceğimiz için yatırım yapmak istiyoruz. Bugün Avrupa Yakası’ndaki bütün arsaları görmeye geldik. Nisan’da açık artırma gerçekleşecek. Uygun şartlarda satılan arsalar için açık artırmaya katılacağız” dedi.

Onur Sencer Akıncı, “Bakanlığın İstanbul’da arsa satışı yapacağını duyduk. Web sitesinden arsaların konumlarını öğrendik. Arnavutköy’de oturuyoruz, bundan dolayı bugün önce buraya geldik. Bizim de şehir içinde, bahçeli bir evimiz olsun diye arsaya bakmaya geldik” diye konuştu.

Kemal Şekerci, “Bakanlığın açık artırma ile bazı bölgelerdeki konut ve ticari arsaları satışa çıkardığını öğrendik. Firma olarak biz de bu avantajdan faydalanıp yatırım yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer güncel haberler için tıklayınız…