Kategoriler
Proje Haberleri

Adapark Evleri Atakum temelden avantajlı fiyatlarla satışta

Adapark Evleri projesi bulunduğu bölgenin en gözde lokasyonunda muhteşem bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje “yaşamınıza değer katıyoruz” sloganıyla lüks projeler inşa eden Gül İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan 2 blokta 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yatırımlara 3 kat değer katacak projeler tasarlayan Gül İnşaat güvencesiyle geliştirilen projede her biri 5 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise modern yapıda 1 artı 1 daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Adapark Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Samsun’un Atakum İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cağaloğlu’na cephe Kent Ormanı altında yükselmektedir. Üstelik konutlar doğa ve yeşil alan manzarasına sahiptir.

Adapark Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik temelden satış avantajları ile satın alma imkanı bulunmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte projede takas yapma imkanı da yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (545) 217 70 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…