Kategoriler
Proje Haberleri

Address Sahabiye satışları devam ediyor

Konut projesi Göker Gözütok Mühendislik firması tarafından Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sahabiye mahallesinde hayata geçirilmektedir. Address Sahabiye Kayseri projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar devam etmektedir. Projede tanıtıma sunulan daireler proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Address Sahabiye fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloğunda yer alan daireler son derece lüks donanımlarla donatılmıştır. Daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup uzakta olsanız dahi cebinizden evinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap gibi olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra klima, yüz tanıma&parmak izi, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklarda bulunur.

Şehrin tam merkezinde yer alan proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı, hamam, kreş, sauna gibi sosyal alanlar yer alır. Aynı zamanda kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, jeneratör gibi hizmetler de binada sunulmaktadır. Projede inşaat çalışmaları devam etmekte olup iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 ve 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise 260 metrekare ile 293 metrekare arasında değişmektedir.

Address Sahabiye fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

160 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 tip daireler 2 milyon 450 bin TL,

Brüt 293 metrekare alana sahip 5+1 tip daireler ise 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Address Sahabiye nerede yer alıyor?

Proje Kayseri şehrinin merkezinde, Sahabiye Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, park, market, ulaşım akslarına da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 232 26 86 ve 0533 291 34 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…