Kategoriler
Proje Haberleri

Adres Koru Evleri Sancaktepe’de satışa çıktı!

Adres Koru Evleri adlı proje, Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen bir konut projesidir. Dikkat çekici bir konuma sahip olan site alanı, tam 102 adet ağacın bulunduğu doğal bir alandır. Bununla birlikte sitede kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu ve çeşitli spor alanları vardır. Bu spor alanları ise spor salonu, yürüyüş parkuru, futbol sahası ve basketbol sahasıdır. Spor yapmak isteyen bina sakinleri dışında, çocukların keyifle oyun oynayabileceği oyun parkı da yer alır. Süs havuzu ile görünümü güzellik kazanan bu site, 9 blok ve 312 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamındaki 37 dükkan, bölge ekonomisine olumlu katkısı olabilecek bir detaydır.

Ayrıca dairelerin her biri için özel depo alanları mevcuttur. Oda sayıları 2 + 1 ve 3 + 1 olan daireler doğalgaz altyapısına sahiptir. Dairelerde internet bağlantısı ve çeşitli yalıtım özellikleri de vardır. Bununla birlikte Adres Koru Evleri, yüz tanıma sistemli bina girişlerine, güvenlik personeline ve devamlı aktif kameralara sahip olmaktadır. Daire sakinleri için oldukça güvenli durumdaki sitenin güzel konumu ise projenin en önemli detayı olarak görülebilir.

Adres Koru Evleri nerede yükselmektedir?

Bayraktar İnşaat, Koru Evleri adlı projeyi hayata geçirmek için Eyüp Sultan Mahallesi’ni tercih etmiştir. Sancaktepe’nin hızla gelişen bu mahallesi, imkanların bol olduğu bir bölgedir. Bununla birlikte, Yıldırımlar Sokak’ta yer alan sitenin bir tarafında Anadolu Otoyolu varken diğer tarafında Samandıra – Kartal Bağlantısı mevcuttur. Ayrıca mahallenin önemli yolları arasında bulunan Mehmet Akif Caddesi de sitenin karşısındadır.

Sancaktepe – Eyüp Sultan Mahallesi sınırlarındaki en gelişmiş konutlardan olan bu daireler, başka önemli yerlere de oldukça yakındır. Örneğin Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, E5, Aydos Ormanı ve şehir hastanesi siteden 5 – 15 dakikalık bir uzaklıktadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Adres Koru Evleri projesinin konutları, Sancaktepe satılık daire seçenekleri arasındadır. Fiyatlar ve daire büyüklükleri ise şöyledir:

  1. 2 + 1
  • Brüt: 112 – 200 m2
  • 965.000 – 585.000 TL
  1. 3 + 1
  • Brüt: 145 – 165 m2
  • 957.000 – 740.000 TL

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 582 10 42 numarasıyla iletişim kurmak mümkündür..