Kategoriler
Proje Haberleri

Akse Life Çayırova lansman fiyatlarıyla satışta

Akse Life Çayırova projesi benzersiz konumu ve muhteşem doğa, deniz ve adalar manzarası ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ALB Konut Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 4.664 metrekarelik alan üzerine toplam 2 blok ve 110 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’den 3 artı 1’e kadar hem teraslı dubleks hem de ara kat seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

4.664 metrekarelik alan üzerine toplam 2 blok ve 110 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’den 3 artı 1’e kadar hem teraslı dubleks hem de ara kat seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 86 ile 92 metrekare arasında olmaktadır. 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 97 metrekaredir. 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için blokların altında 2 katlı kapalı  otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte misafirler ve ikinci araçlar için açık otapark alanı bulunmaktadır.

Sitede açık ve kapalı alan olmak üzere sosyal alanlar bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; büyük açık yüzme havuzu ile  kadın ve erkek ayrı 2 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Güneşlenme alanı, açık ve kapalı alanda kafeler, kadın/erkek spa ve fitness merkezi, çardak, çocuk oyun parkı ve şelale yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Akse Life Çayırova konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çevresindeki doğal tabiat parkları, kamp alanları ve mesire yerlerinin geçiş güzergahında yer almaktadır. Siteler bölgesinde bulunan Meva Anadolu ve Çayırova Millet Bahçesi arasında konumlandırılmıştır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Kartepe, Yuvacık, Maşukiye Sapanca, Bayramoğlu, Kerpe ve Kandıra başta olmak üzere pek çok doğal ortamlara yakın konumdadır.

Akse Life Çayırova fiyatları ne kadardır?

Akse Life Çayırova projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 86 ile 92 metrekare arasında olan 2 artı 1 bahçe katı daireler 950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 97 metrekare olan 2 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.340.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.255.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 357 61 71 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…