Kategoriler
Proje Haberleri

Aktez Saklı Bahçe satışları başladı

Aktez Saklı Bahçe projesi konumu itibariyle sakin bir site yaşamı sunmaktadır. Projenin konumu Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Aktez Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 9 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 3 artı 1 ve 4,5 artı 2 olmak üzere normal ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aktez Yapı imzası taşıyan ve renkli yapısı ile dikkat çeken proje kapsamında 4 katlı tek bloklu bir bina yükselmektedir. Bu blokta 9 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin 3 artı 1 ve 4,5 artı 2 olmak üzere normal ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 170 ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4,5 artı 1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte bahçe dubleksi dairelere özel müstakil bahçe kullanım alanları yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 3 artı 1 dairelerde 2 adet banyo, 4,5 artı 1 dairelerde ise 3 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Aktez Saklı Bahçe konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Akçakoca İlçesi Osmaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ferah bir konumda yükselen projenin çevresinde park ve yeşil alan yer almaktadır.

Aktez Saklı Bahçe fiyatları ne kadar?

Aktez Saklı Bahçe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4,5 artı 1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 611 46 86 veya 0 (551) 242 65 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…