Kategoriler
Projeler

Akyüz Life Villaları

Akyüz Life Villaları projesi, Aydın’ın Didim ilçesinde bulunmaktadır. Doğa ile iç içe bir konumu bulunan proje Ditem Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede yer alan villaların tamamı ultra lüks olup 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Villalar hakkında detaylar ve proje bilgileri için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje mimarisi ve detayları

Akyüz Life Villaları projesi Aydın’ın tatil bölgelerinden birisi olan Didim’de Akbük Mahallesinde bulunmaktadır. Proje kapsamında toplam 11 adet villa hazırlanmaktadır. Villaların her biri üç oda bir salon şeklinde tasarlanmaktadır. Her konut için toplam 312 metrekarelik alan ayrılmaktadır. Bu alanın 142 metrekaresini konutların kendisi kaplamaktadır. Villaların kendisine ait verandası ve balkonu bulunmaktadır. Konutların ortak kullanım alanı olarak ayrılan kısım çimenlerle kaplı bahçe şeklindedir. Ayrıca bu bahçe içerisinde ortak kullanımlı açık yüzme havuzu da yer almaktadır. Havuzun dışında gölgelikler ile desteklenen dinlenme, sohbet alanları da bahçe içinde bulunmaktadır.

Akyüz Life Villaları zemin ve birinci kat olmak üzere iki kattan oluşmaktadır. Villaların dış cepheleri özel tasarıma sahiptir. Dış cepheleri modern görünüme sahip villaların iç mimarisinde de aynı modern esintileri görmek mümkün.

Akyüz Life Villaları konumu ve ulaşım kolaylıkları

Proje Aydın’ın Akbük ve Bodrum’u bağlayan anayol üzerinde bulunmaktadır. Bu sebeple hem özel araçla, hem de toplu taşıma araçları ile kolay ulaşım imkanı vardır. Şehir içi ulaşımın yanında şehirler arası ulaşım için de önemli bir konumdadır. Villalar Bodrum Milas Havaalanına sadece 45 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ege’nin incisi İzmir’e ise 1 saat 15 dakikalık mesafededir. Proje konumu deniz 1,2 kilometredir. Villalarda hem deniz hem orman manzarası bulunmaktadır.

Akyüz Life Villaları satış fiyatları ve ödeme koşulları hakkında bilgi verilmemektedir. Villalar hakkında daha detaylı bilgi almak için +90 (507) 781 10 19 numarasını arayabilirsiniz. Buradan yapımcı firma ile irtibata geçip verdiğimiz bilgilere ek olarak detaylar almak mümkün. Ayrıca yapımcı firmanın villalarla ilgili ek görseller için ditemyapi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bilgi almanın bir diğer yolu olarak sitedeki iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın