Kategoriler
Proje Haberleri

Akzirve Topkapı 29 sıfır faiz fırsatı ile satışta

Akzirve Topkapı 29 konut projesi Akzirve Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Zeytinburnu konut projesi lansman fırsatlarıyla satışa sunulmuştur. Proje hakkında detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Zeytinburnu bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan konut projesinde toplam 16 konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca 16 adet konut bloğunda ise toplam 1.441 mesken yer almaktadır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı tipte tasarlanmıştır. Konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 62 metrekare ile 312 metrekare arasında değişmektedir.

Akzirve konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca otomobiller için kapalı otopark alanı proje içerisinde yer almaktadır. Konut projesinde yer alan meskenler 3.05 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm daireler için 8 metrekare ile 28 metrekare arasında geniş balkonlar yer almaktadır. Ayrıca 35 metrekare ile 80 metrekare arasında özel bahçe alanları ve teras bahçeleri mevcuttur.

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar konutların büyüklüğüne ve tipine göre de değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi

1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon ile 3 milyon 700 bin TL arasında değişmektedir.

2+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 335 bin TL ile 6 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

3+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 300 bin TL ile 9 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca 4+1 tip dairelerin fiyatları 10 milyon 200 bin TL ile 12 milyon TL arasında değişmektedir.

Akzirve Topkapı 29 ödeme planı nasıl?

Topkapı 29 Evleri projesinde ödeme planlarında özel avantajlar alıcılara sunulmaktadır. Zeytinburnu konut projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapılmaktadır. Kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise  24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme planı kapsamında ödeme yapılmaktadır. Ayrıca projede 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bunların dışında yine müşterilerin talepleri doğrultusunda kişiye özel ödeme planları da sunulmaktadır.

Akzirve Topkapı 29 nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi Ambarlar mevkiinde yükselmektedir. Bu konut projenin 36 ay gibi bir süre içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…