Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Seven Park daireleri satışta

Algün Seven Park projesi, ALG Consturction şirketinin en yeni projeleri arasındadır. Düzce’nin merkezinde müthiş projeler hayata geçiren bu şirket, her çalışması ile yeterliliğini göstermektedir. Toplamda 76 daire ve 11 dükkan bölmesinden meydana gelen projenin 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri mevcuttur. Bununla birlikte dairelerin brüt olarak büyüklükleri şu aralıklardadır:

  • 1 + 1 Odalı daireler: 63 metrekare
  • 2 + 1 Odalı daireler: 85 – 114 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: 122 – 210 metrekare

Ayrıca dükkanların brüt büyüklükleri ise 55 – 585 metrekare aralığında olmaktadır. Konum dolayısıyla bu dükkanların fazlasıyla işlek olması beklenmektedir. Ayrıca ısı yalıtımına sahip olan dairelerde fiber internet altyapısı, görüntülü diyafon sistemi, spot aydınlatmalar ve diğer kaliteli ürünler mevcuttur. Dolayısıyla bu proje oldukça kaliteli seçeneklerden meydana gelmiştir.

Algün Seven Park konutları nerede yükselmektedir?

Bu proje, Algün Royal ve Algün Premium projeleri gibi Düzce’nin merkezinde yer almaktadır. Algün Seven Park konutları, D – 100 karayolunun tam üzerinde olduğu gibi çok sayıda hastaneye, okula ve market şubesine de yakın mesafededir. Örneğin Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Çamlıevler Sağlık Kabini, Avni Akyol Ortaokulu, Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Beyciler Anadolu Lisesi ve Şok, A 101, Düzpaş Market şubeleri buraya oldukça yakındır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Düzce Merkez satılık daire seçenekleri arasındaki en avantajlı konutlardan olan bu daireler farklı fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 olan dairelerin fiyatı 1.840.000 TL’den satışa sunulmuştur. Algün Seven Park satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için ise şu numaralara ulaşılabilir:

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 25 veya 0 (533) 700 02 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…