Kategoriler
Proje Haberleri

Algün West Side sıfır faiz ve 48 aya kadar vade fırsatı

Algün West Side projesi sosyal yaşam alanları, alışveriş caddesi ve çarşı mağazaları ile bir yaşam merkezi oluşturmaktadır. Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere farklı konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 3 katlı olmak üzere göz kamaştıran bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler ile birlikte aileler için özel olarak tasarlanmış 3 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 153 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 115 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ahşap ve doğal tasarımlarıyla güvenli çocuk oyun alanları ve sosyal aktivite alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte Geniş ve modern spor aletleri ile donatılmış fitness salonu yer almaktadır.

Asansör sistemi ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 3 artı 1 daireler ebeveyn banyolu, giyinme odalı ve teraslı olarak tasarlanmıştır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Algün West Side konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Orhangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Düzce Üniversitesi’nin yanı başında, Konuralp’te, cadde ve çarşı mağazalarından oluşan alışveriş caddesinin yanında yükselmektedir. Üstelik üniversiteye yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Algün West Side fiyatları ne kadar?

Algün West Side projesinde şirket bünyesinde bankasız, kredisiz 0 faiz ve 48 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur. Ayrıca projede fiyatlar konut tipine, büyüklüğüne ve konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 153 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.979.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 25 veya 0 (533) 700 02 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…