Kategoriler
Proje Haberleri

Almer Park Evleri son daireleri satışta

Batman Merkez konut projesi Ağabey Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Uşak İli, Merkez İlçesi, Akça Köyü’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Almer Park Batman konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez İlçesi, Akça Köyü’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen sitenin %85’lik kısmı yeşil alana, %15’lik kısmı ise inşaat alanına ayrılmıştır. Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında toplam 76 adet daire bulunmaktadır. Deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiş projedeki daireler merkezi uydu sistemi, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duvar kağıdı, çıta uygulaması gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda vestiyer, kiler, ankastre set, görüntülü diafon, klime alt yapısı gibi donatılara da sahiptir. Bunların yanı sıra site içerisinde çocuk oyun alanı, spor sahası, kamelya gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Geniş bir peyzaj alanına sahip site içerisinde her daireye ait otopark, 7/24 güvenlik sistemi de bulunmaktadır.

Almer Park Batman konut projesi kapsamında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler brüt 160 metrekare alana sahiptir. Birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı projede dairelerin tamamı krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır. Bunun için uzman ekibimiz ve şirketimize özel kredi imkanları ile hızlı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Proje kapsamında daireler meskenli olup anahtar teslimi yapılmaktadır.

Almer Park Batman daire fiyatları ne kadar?

Almer Park Batman konut projesinde yer alan dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Projede daire satışlarının çoğu tamamlanmış olup son dairelerin satışları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden 3,5+1 tip 160 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlayıp 570 bin TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Ayrıca daire satışlarında model ve marka fark etmeksizin araç takası olabilmektedir. Bunun yanı sıra pazarlık payı olmakla birlikte kişiye özel ödeme planları da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Batman’ın Merkez İlçesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Hasankeyf Yolu üzerinde yer alan proje, konum olarak Akça (Tılmıs) Köyü önünde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0554 164 63 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…