Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Alya Onist projesi 0.64 faiz ile satışta

Alya Onist konut projesi İstanbul, Beylikdüzü’nde yeni alıcılara kapılarını açıyor. Avrupa Yakası aşıklarına özel, yakın zamanda başlatılan “tarihi konut kampanyası”na dahil olan bu eşsiz yapılar; şimdi 180 ayda yüzde 0.64 faiz ile 12 ay ödemesiz dönem fırsatı ile sevindirmeye devam ediyor.

Alya Onist proje özellikleri

Beylikdüzü merkezli bu konut projesi, Yakuplu-Gürpınar hattının Kavaklı bölgesinde yer almaktadır. Yatay mimari konseptin hakim olduğu konutlar, aynı zamanda yüksek katma değere tabi tutulmuştur.

Daire seçenekleri arasında alıcıyı 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 gibi birbirinden çeşitli daire tipleri beklemektedir. Boyutların 120 ila 311 metrekare arasında değişim gösterdiği konut projesi, Akkuş Group imzasını taşıyor.

6+2 tipindeki dairelerde bile sizleri yalnızca 106 farklı daire beklerken; Geniş balkon ve lüks daire kavramının öne çıktığı yapılar, aynı zamanda İstanbul’un en güzel manzarasını yine sizlere sunmaktadır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Alya Onist projesi kapsamında alçak katlı mimari ve yeşil peyzaj alanlarıyla diğer projelerden kolayca sıyrılmaktadır. Ayrıca 7/24 güvenlik personelinin site içi ve çevresinde aktif olarak çalıştığı bilinirken, araçlar için kapalı-açık otopark alanları geliştirilmiştir. Çocuk oyun alanları, fitness center, spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası gibi hayata sağlık katacak olan pek çok alan bu projede hayat buldu.

Tüm bunların yanı sıra yeşil alan, özel çevre düzenlemesi ve peyzaj alanlarıyla öne çıkmaya başaran konutlar, şehrin özlediği güvenli yaşamı sizler için yeniden getiriyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Alya Onist, konum itibariyle West İstanbul Marina, Beylikdüzü Yaşam Vadisi ve E5 otoyoluna yakınlığı ile kolayca dikkat çekmektedir. Bununla birlikte 25 kilometre ve 18 istasyondan oluşması beklenen Bakırköy-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı; ulaşım rahatlığı ve kolaylığını sizleri özel hissettirmek için yaşam alanınıza yakın bulunuyor. Alya Onist, gerçek bir aile dostu olarak çevredeki tüm eğitim kurumlarını, sağlık kuruluşlarını ve alışveriş merkezlerini etrafına toplamıştır.

Bu eğitim kurumlarından; Al-Fanar International School, Beylikdüzü Amerikan Kültür Koleji, Beylikdüzü Değişim Okulları, Beylikdüzü Final Okulları, Beylikdüzü Mimar Sinan Çok Programlı Anadolu Lisesi ile son olarak Modern Eğitim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi sizleri beklemektedir.

Belli başlı sağlık kuruluşları olan; Beykent Tıp Merkezi, Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Medicana International Hospital, Medilife Hastanesi, Beylikdüzü Kolan Hastanesi, yeni yerleşim yerinizin hemen yakınında yer alıyor.

Alışveriş merkezleri olarak; 5M Migros, Marmara Park, Perla Vista ve Marmara Evleri Büyük Çarşı sizleri beklemektedir. Bu merkezlere kolayca ulaşım sağlayabilmeniz adına mesafe oldukça kısa tutulmuştur.