Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alya Teras ön talep topluyor

İstanbul, Avrupa yakası, Levent İlçesinde hayata geçirilen Alya Teras projesinde ön talep toplama süreci başladı. Konut projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından inşa ediliyor.

1000 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa adilen Levent’deki konut projesinde toplam 129 adet daire yer alıyor. 15 kalı tek konut bloğundan meydana gelen projede iki farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.

Alya Teras projesinde yer alan konutları 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlanış durumda. Levent, Büyükdere caddesi üzerinde yükselen projedeki dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat firmasının Levent’deki yeni projesinde 129 adet dairenin dışında zemin katlarında ticari üniteler de yer almaktadır. Projede 8 adet ticari alan yer alırken üst katında ise sosyal alanlar yer almaktadır.

Alya Teras fiyatları ne kadar?

İş ve yaşam merkezlerine yakın bir konumda yer alan konut projesinde daire fiyatları henüz belli değil.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Ön talep sürecinin başladığı konut projesinin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede Ödeme Seçenekleri neler?

Firma tarafından Alya Teras projesi ile ilgili ödeme planı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak projede farklı ödeme seçenekleri yer aldığı tahmin ediliyor.

Firmanın hayata geçirdiği diğer projelerden Alya Onist, Alya Marin ve Alya Dolunay projelerinde çalışmalar ve satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Alya Grandis, Alya Penta, Alya Residence ve Alya Trio projelerinde ise satışlar tamamlanmış durumda.

İstanbul şehrinin en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Levent, Büyükdere Caddesi yakınında konumlanan proje tüm unsurları ile merkezi lokasyon avantajını daha da yukarılara çıkarıyor. Projede mutfaktan, banyoya, yatak odasından salona kadar her metrekaresi konforla tasarlanmış durumda.

Proje nerede yer alıyor?

Alya Teras projesi Büyükdere Caddesi, Levent / İstanbul adresinde yer alıyor. Merkezi lokasyonda yer alan proje 4. Levent metro istasyonuna 4 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje alışveriş ve iş merkezlerine yakın bir konumda, TEM Otoyolu’na 4 dakika, E5 Otoyolu’na 9 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de 11 dakika mesafede yer almaktadır.

Tel: 444 25 92