Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Alyans İnşaat 1.000 konutluk dev projeyle geri dönüş yapıyor!

Alyans İnşaat dev bir projeye imza atıyor. Verilen bilgilere göre, firma İstanbul’un Çayırova bölgesinde 1.000 konut inşa edecek. Haziran ayında artış yaşayan konut satışlarıyla birlikte projelerini genişleten firmalara katılım sağlayan Alyans İnşaat, Gebze bölgesine ait Çayırova’da yeni konut projesine hazırlık yapıyor.

Alyans İnşaat sahalara geri dönüş yaptı

Gebze-Çayırova bölgesine yayılan başarılı projeleriyle çok konuşulan firma, şimdilerde aynı bölge üzerine yeni bir konut projesiyle geliyor. Proje detayları hakkında bilgi veren Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergül, 35 yıllık tecrübelerini aktarmaktan memnuniyet duymaktadır. Ülkenin gayrimenkul markalarından birisi haline gelmek için sıkı bir şekilde çalıştıklarını bildiren Ergül, 2021 için büyük hazırlıklara giriştiklerini söylüyor. Güçlü bir şekilde sahaya dönmeyi hedefleyen firmanın dev projesi büyük ses getirecek. Ergül, sektör içinde canlılık kazanırken firma farkının ortaya çıkarılacağını ifade etti.

İnşaat sektöründe birkaç yıllık sürecin epey durgun geçtiği sıralarda bile çalışmalarını sürdüren Alyans İnşaat, önemli projelere imza atmaktan kaçınmadı. Ali Cemal Ergün, sektörde yaşanan kayıpların ardından gelen duraksamada bile 365 konutun teslim edildiğini aktardı. Bölge üzerinde arsa stoklarının ciddi bir büyüme yakaladığı ve bu durumu değerlendirmek için firmanın fırsat yarattığı görülüyor. Ergün, “Firmamıza ait 50 bin metrekarelik arazi üzerinde yeni bir proje geliştirdik. Bu proje kapsamında Çayırova’da 1.000 konut inşa edeceğiz.” Dedi.

Proje için ön talep alınıyor

Gebze-Çayırova bölgesinde faaliyetlerine 2004 yılından itibaren devam eden firmanın dev proje için geri sayım yapması heyecan verici bir gelişme olarak görüldü. Ali Cemal Ergün, bölge üzerinde tanınan en iyi firma oldukları bilgisini verdi. 1.000 konutluk yeni projenin ön talep aşamasına geçtiği süreçte merkezi konumu ile çabucak dikkat çektiği görüldü. Özellikle daha önce yine bu bölgede gerçekleştirilen birçok konutun güvence vermesi de vatandaşların projeye yönelmesine neden oluyor. Gelecek yıl için müşterilere sunulması beklenen konutların, özgün ve şık mimari anlayışına sahip olacağı söylendi.