Kategoriler
Proje Haberleri

Amber Villaları özel ödeme koşullarıyla satışta

Amber Villaları projesi doğa ile içe muhteşem bir lokasyonda olup körfez manzarasına sahiptir. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekcan Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 20 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villaların her biri tek tip olup 5 artı 1 dubleks konut seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekcan Grup imzası taşıyan projede 20 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villaların her biri tek tip olup 5 artı 1 dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 285 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks villaların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın kendine ait 2-3 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu , sosyal tesis , basketbol sahası , çocuk oyun alanı ve yürüyüş yolu bulunmaktadır.

Her villaya özel geniş bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Ayrıca villalara göre bahçe kullanım alanları metrekare olarak değişkenlik göstermektedir. Bahçe genişlikleri minimum 209 metrekare, maksimum 433 metrekare olmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.  Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik merkezi uydu sistemi ve kablo TV yer almaktadır.

Amber Villaları konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe konumda olup eşsiz bir körfez manzarasına sahiptir. İzmit’e 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde market, eğitim kurumları, sağlık kurumları, cami ve belediye bulunmaktadır. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Amber Villaları fiyatları ne kadardır?

Amber Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 285 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks villaların fiyatı 8.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 444 62 41 veya 0 (532) 324 33 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…