Kategoriler
Manşet

AND Pastel dijital satış ofislerini açtı

AND Pastel ülke genelinde yaşanan zorlu süreçte müşterilerini yalnız bırakmıyor. Ev sahibi olma hayalini kuranlar için dijitalleşme son dönemde önemli bir hal almıştı. Çalışmalarına hız veren AND Gayrimenkul, İstanbul ilinin Kartal semtinde yükselen ve satışlarına devam eden projeden ev sahibi olmak isteyenlere güzel haberi duyurdu. Dijital fırsatlar sayesinde müşteriler evleri doyasıya gezebilecek!

AND Pastel artık dijital ortamda

Tüm dünyada bir numaralı gündem sebebi olan COVID-19 salgın hastalığına karşı alınan tedbirler gün geçtikçe sıkılaştırılmaktadır. Ülkemiz genelinde 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların sokağa çıkma yasağına her gün bir yenisi ekleniyor. Geçen hafta sonu başlatılan iki günlük sokağa çıkma yasağı uygulamasında bir destekte AND Gayrimenkul tarafından getirildi. Halk sağlığını önemseyen firma tarafından ev sahibi olmak isteyenlere dijital satış ofisi aktif halde bulunuyor.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca “Bitmeyen Cuma” kampanyasına destek vererek adından söz ettiren Gayrimenkul; resmi web adresinden müşterilerine sunduğu 60 dairenin satışını tamamlamıştı. İlklerde adından söz ettirmeye devam eden firma şimdide dijital satış ofisini aktifleştirdi.

E-Anahtar Platformu ile yeni deneyimler

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen E-Anahtar Platformu sistemi sayesinde ev almak artık çok kolay. Müşteriler istekleri karşısında online görüşmeler, online ziyaretler ve online satış işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. Satış ofisine gitmeden gerçekleştirilen bu uygulama sayesinde pek çok alıcının hayalindeki eve kavuşacağı görülmektedir.

Online görüşmeler nasıl gerçekleştiriliyor?

Satış ofisine gitmeden gerçekleştirilen bu sistemde satış danışmanları ile telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu görüşmeler bilgisayar üzerinden görüntülü ve sesli olarak gerçekleştirebilir. Görüşmeler esnasında alıcıya proje sunumu, kat ve daire planları gözler önüne serilecek. Ayrıca kişiye özel ödeme planlarının da sıklıkla konuşulması bekleniyor.

Online ziyaretler nasıl gerçekleştiriliyor?

Canlı görüşme yapmak istemeyen alıcılar için online ziyaret sistemi gerçekleştirildi. Bu sistem kapsamında projenin farklı alanlarından oluşturulan videolu kesitler sayesinde, kolay bir şekilde proje detaylarına sahip olunabilir. Satış ofisinde çekilen videolarda genel olarak anlatım proje maketi üzerinden gerçekleştirilmiştir. Daire iç özelliklerinin sıklıkla anlatıldığı videolara, örnek daire ve projeye dahil edilen sosyal alanların anlatıldığı site içi videolar eşlik etmekte. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin 360 sanal tur detayı sayesinde gezilebileceği en önemli detaylardan biridir.

Online satışlar nasıl gerçekleştiriliyor?

Müşteriler geçtikleri aşamalara ilaveten tercih ettikleri daireyi almaya karar verdikleri takdirde dijital satış gerçekleştirebilir. Yüzde 0,79 faiz oranı ve yüzde 10 peşinat kampanyasının aktif olduğu sıralarda web sitesi üzerinden online satış işlemi mümkün hale getirildi. Banka ve tapu süreçleri bittikten sonra artık ev sahibi olacaksınız.

Kartal bölgesine ödüllü proje

AND Pastel, Kartal bölgesinde Adalar ve Deniz manzarasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yaşamın Temmuz 2018’de başladığı toplam 7 blokluk ve 1243 daireler sizleri beklemektedir. Daire boyut seçenekleri arasından 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ile birbirinden farklı fırsatları karşınıza çıkarıyor. Ulaşım bakımından üst seviye imkanları bulunduran projede Türkiye’nin En İyi Konut Projesi -Sign of the City- ile Avrupa’nın En İyi Peyzaj Mimarisi – European Property Awards ödüllerine layık görüldü.

Eğlencenin merkezi haline gelen projeden ev sahibi olmak isterseniz; 

Telefon: 0850 393 40 00

Web Sitesi : andpastel.com