Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

AND Pastel’in kampanya cirosu: 23 milyon lira

Her yılın kasım ayında düzenlenen alışveriş kampanyaları Türkiye’ye “Şahane Cuma” ismiyle geçti. Tüketiciler tarafından yoğun ilgi gören kampanya, AND Pastel konutları için “Bitmeyen Cuma” adıyla gerçekleştirildi. 29 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanyada konutlar yüzde 40 indirimle satıldı. AND Gayrimenkul’e ait projeden üç gün içerisinde 28 adet daire satılırken bu süre içerisinde 23 milyon lira ciro elde etti.

Yoğun ilgi gören projedeki dairelerin satışı günde 10 adet daire ile sınırlı tutuldu. Kampanya süresinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri satışa çıkarılırken seçili toplam 30 adet dairede yüzde 40 oranında indirime gidildi. Bu dairelerden 28 adedi satıldı. Kampanya, sadece peşin ödeme yapacak alıcılar için geçerli oldu.

Kampanyadan kimler faydalandı?

ABD’de “Black Friday” adı ile uygulanan ve AND Pastel‘in “Bitmeyen Cuma” adıyla hayata geçirdiği kampanya günlerinde 19.00 ile 00.00 saatleri arasında her gün 10’ar adet daire satıldı. Kampanya saatleri arasında projenin İnternet adresine giren ve projenin satış ofisine uğrayan potansiyel alıcılar, satın almak istediği daireyi rezerve etti. 

Peşin ödeme yapacak alıcılar almak istediği dairenin kapora ücretini yatırdıktan sonra satın alacağı daireyi gezdi. Müşterilere yüzde 0,98 faiz oranıyla 120 ay vadeli kredi seçeneği de sunuldu. Anadolu Grubunun bünyesinde bulunan AND Gayrimenkul’ün projesi olan AND Pastel, geçen yıl da “Bitmeyen Cuma” kampanyası düzenlemişti.

AND Pastel projesinin özellikleri

Ulusal ve uluslararası arenada sekiz farklı ödüle sahip olan AND Pastel projesinin inşaatı geçtiğimiz yıl tamamlandı. Metroya yürüme mesafesinde bulunan projede yedi blok içerisinde toplan bin 243 adet inşa edildi. İçerisinde kreş, eczane, güzellik merkezi, kafeterya gibi ticari alanlar barındıran proje 45 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine konumlandırıldı. Kartal’da yer alan projede 30 bin metrekare genişliğinde yeşil peyzaj alanı bulunuyor.

Projedeki 1+1 tipindeki daireler brüt 67,05 metrekare ile brüt 82,80 metrekare genişlikleri arasında, 2+1 tipindeki daireler brüt 126,24 metrekare ile brüt 138,26 metrekare genişlikleri arasında, 3+1 tipindeki daireler brüt 157,11 metrekare ile brüt 188,31 metrekare genişlikleri arasında olmak üzere tasarlandı.