Kategoriler
Proje Haberleri

Anka Palace Mudanya deniz manzaralı daire satışları devam ediyor

Anka Palace Mudanya projesinde villa konforu ile site sosyal olanakları harmanlanarak geliştirilmiştir. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özgür Kavaklı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Villa konforuna sahip site içerisinde 5 katlı lüks blok yer almaktadır. Bu blokta 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 249 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 195 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde; kapalı yüzme havuzu, deniz manzaralı fitness salonu ve sauna bulunmaktadır. Asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Anka Palace Mudanya konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Hastane 5 dakika, İDO ve BUDO 7 dakika, alışveriş merkezi ise 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İstanbul’a 95 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Anka Palace Mudanya fiyatları ne kadardır?

Anka Palace Mudanya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 249 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.275.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 452 90 07 veya 0 (532) 634 41 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…