Kategoriler
Proje Haberleri

Ankara VIP TOWER teslimat tarihi

CETSAŞ. A.Ş. tarafından hayata geçirilen konut projesi, Ankara ili Keçiören ilçesine konumlandırılmıştır. Teslimatına gelecek aylarda yapılacağı duyurulan dairelerin, Mayıs 2020 tarihinde müşterilerine açılacağı müjdesi verildi.

VIP TOWER’ adı verilen konut projesi, taliplerine tüm sosyal imkanları içerisinde barındırma hedefini şirket üzerinden misyon edinmiştir.

CETSAŞ A.Ş modernliğe önem gösterdiği kaliteli binalarıyla Ankara’da yükselmeye devam ediyor. Modern mimari içerisinde eski mahalle kültürünü yaşatmayı kendine görev edinen şirket, sosyal imkanların ayaklarınızın altına serileceği bir projeye imza attı.

Yatırımcılar için büyük önem arz eden Ankara’nın Keçiören ilçesinde başlatılan konut projesi, Ovacık’ta konumlandırılmıştır. Mart ayı itibariyle teslimatına geri sayım başlanmış olan konutların, 2020 Mayıs ayında müşterilerini karşılaması bekleniyor.

Daire seçenekleri nelerdir?

VIP TOWER, Ankara’nın Keçiören Ovacık bölgesinde tek bir bloktan meydana gelen bir konut projesidir. 77 adet daireyi bünyesinde barındıran binalar kalabalık ailelerin gözlerini doldurmaya geliyor.

4.5 oda 1 salon ve 5.5 oda 1 salon daire seçenekleri tüm ihtiyaçları karşılayacak düzeyde tasarlanmıştır.

Daire toplam boyutları ne kadar?

Genel brüte baktığımız zaman 4.5+1 olan daire seçenekleri 278 metrekaredir. Net toplamı 248 metrekare olarak belirlenmiştir.

Genel brüte baktığımız zaman 5.5+1 olan daire seçenekleri 317 metrekaredir. Net toplamı 283 metrekare olarak belirlenmiştir.

Daire içeriğinde müşteriyi neler bekliyor?

Geniş salonu, modern tasarımlı mutfağı, oturma odası, 2 (iki) adet genç odasına ilaveten giyinme, vestiyer ve ütü odaları vardır.

Banyo özel yaşam alanları düşünülerek tasarlanmış ve toplam 3 (üç) adet olmak üzere; genel banyo, ebeveyn banyosu ve genç odasına ait banyo bulunmaktadır.

Temiz havayı seven bir insansanız sizleri mutlu etmeye yetecek 4 (dört) adet balkon bulunuyor. Geniş bir teras balkonu ve diğer balkonlar ile ferah bir konsept sizleri bekliyor olacak.

Bünyesinde barındırdığı sosyal donatılar nelerdir?

Bina girişinde sizleri güler yüzlü çalışanların yer aldığı lobi karşılamaktadır. Ayrıca bekleme salonu olarak kullanılan lobide çalışanlardan hizmetler alabilirsiniz. Arabanıza rahatlıkla yer bulabileceğiniz kapalı oto parkına ilaveten kapalı yüzme havuzu, saunası, buhar odası, fitness salonu ve gençler için oyun odaları bulunmaktadır. Küçük çocukların düşünüldüğü renkli büyük oyun odası hizmetler arasına dahil edilmiştir.

 

Detaylı Bilgi İçin:

0552 475 7506