Kategoriler
Emlak Haberleri

Ankara’nın yükselen değeri Bağlıca

Bağlıca, son dönemlerde Ankara’da ön plana çıkan semtlerden biri olmaktadır. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım bu semt hakkında konuşma yapmıştır. Yıldırım, son yıllarda yapılan projeler ve yatırımlar ile Etimesgut Bağlıca’nın gözde semtlerden biri olduğunu kaydetmiştir. Erdoğan Yıldırım, her geçen yıl bu değerinin artacağının da altını çizmiştir. Ayrıca Yıldırım; “Bağlıca’da inşa edilen ve Güvenlik Kampüsü olarak isimlendirilen Milli İstihbarat Teşkilatı bölgeye taşınmıştır. Üstelik Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarının da taşınması bekleniyor. Bununla birlikte Ankara Üniversitesi kampüsünün bu bölgeye taşıması, 1.000 yataklı Sağlıkta Mükemmelliyet Merkezi ile 100 Yataklı Kök Hücre Tedavi Merkezi’nin inşa edilmesi ile bölge daha da gelişecektir. Yine bir açık hava müzesi olan Türk Tarih Müzesi ve Parkı da Bağlıca da  bulunmaktadır.” diyerek sözlerine ekledi. Yıldırım, Bağlıca’nın modern şehircilik anlayışına uygun planlı yapılaşmasından da bahsetmiştir. Üstelik bölgenin çok hızlı olarak geliştiğini, değerlendiğini ve bu durumun yatırımcıların da dikkatini çektiğini bildirmiştir.

Erdoğan Yıldırım; “Nitelikli konuta ihtiyaç var”

Erdoğan Yıldırım, şehrin batı aksında geliştiğine de dikkat çekmiştir. Yıldırım; “Hem Türkiye’de hem de Ankara’da çok fazla yenilemeden geçmesi gereken yapı bulunmaktadır. Üstelik vatandaşlar da artık yeni ve donanımlı yapılara yöneliyorlar. Bunun için de konut açığı devam ediyor.” dedi.

“Bağlıca semtinde Doğan Castel ile doğayla iç içe huzurlu yaşam”

Erdoğan Yıldırım, Ankara gibi kalabalık bir şehirde evde geçirilen süre arttıkça vakit geçirilen mekanlardan beklentilerin de arttığını belirtmiştir. Ayrıca Yıldırım; “Balkonlar, teraslar, bahçeler, spor alanları, parklar en çok aranan özellikler olmaktadır. Bu dönem, gayrimenkul sektörünün çözüm önerileri geliştirmesine sebep olmuştur. Doğan Castle projesi, Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Bağlıca’da tamamen doğayla iç içe villalardan oluşmaktadır. Ayrıca bu proje ile doğal yaşama özlem duyanlar için oldukça ideal bir yaşam alanı sunuyoruz. Şehir manzarısına hakim ve kapıları doğa ve orman manzarasına açılmaktadır. Bununla birlikte modern mimari yapısıyla büyüleyen proje, Doğan Castle Bağlıca ile ‘GERÇEK BİR YAŞAM, GERÇEK BİR VİLLA’ sizleri bekliyor.” ifadelerini kullanmıştır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…