Kategoriler
Emlak Haberleri

Ant Yapı Rusya’dan 2 güzel haber

Ant Yapı, yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan bir şirkettir. Üstelik Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketlerinden biridir. Söz konusu şirket, Rusya’nın başkenti Moskova’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Ant Yapı, Elit bir konut projesi olan Skyview’un temel atma töreni gerçekleştirilmiştir. Skyview projesi 304 adet konuttan oluşmaktadır. Projenin 2024 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca Moskova’da inşa edilen Victory Park Residences projesi de alanının en prestijli ödüllerinden Best for Life Design ödülüne layık görülmüştür. Moskova’daki Victory Park Residences konut projesi, yalnızca yaşayanlara değil herkese açık olan sanat alanıyla, Best for Life Design Ödülü’nü kazanmıştır.

Uluslararası Best for Life Design ödülü, yaşam ve çalışma alanlarının dışında rekreasyon alanları sayesinde inşaat, renovasyon, iç mimari ve peyzaj tasarımı alanlarında tüketici pazarına kaliteli ürün ve hizmetler sunmanın önemini vurgulamayı amaçlamaktadır. Ayrıca bu etkenler doğrultusunda, konforlu ve çevre dostu niteliklere sahip, beklentileri karşılayan yaşam alanlarına verilmektedir. Victory Park Residences konut kompleksi, herkese açık olan sanat alanıyla tasarım, mimari ve görsel iletişim alanında Best for Life Design’nın en iyisi olmaktadır. Bununla birlikte ‘Konut Gayrimenkul’ kategorisinde birinci olmuştur. Ayrıca sanat alanıyla ‘Showroom’ ve ‘Brand Corners’ kategorisinde birinci olmuştur.

Ant Yapı, Rusya’da Büyük İşler Yapmaya Devam Edecek

ENR ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ 2021 listesine göre; Ant Yapı, dünyanın en büyük 57. inşaat şirketidir. Rusya’nın çeşitli kentlerinde ve özellikle Moskova’da birçok ilk ve önemli projeye imza atıyor. Şirket, Avrupa’nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers projesini hayata geçirmiştir. Ayrıca Soçi Olimpiyat Köyü ve Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası projelerini gerçekleştirmiştir. Bunun yanı sıra Tolmaçevo Havaalanı, IQ Quarter Moskova City Terminal Binası, Bvlgari Otel, Capital Towers, Mirny Havaalanı’nı projelerini hayata geçirmiştir. Üstelik başta Türkiye olmak üzere Rusya, İngiltere ve Amerika’da toplamda 10 milyon metrekarelik projeyi gerçekleştirmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…