Kategoriler
İhaleler

Antalya Gündoğmuş Belediyesi 6 daireyi satışa çıkardı

Belediyeden satışa çıkarılan konutlarla ilgili Antalya Gündoğmuş Belediyesi Başkanlığı açıklama yaptı. Antalya’da ev almak isteyenlere uygun fiyat fırsatı sunan belediye başkanlığı toplam 6 adet daireyi satışa çıkaracaktır. Ayrıca konut satışlarıyla alakalı ihale tarihi ve başvuru ayrıntılarını sizlerle paylaşmaktayız.

Antalya Gündoğmuş Belediyesi 6 Daireyi Satışa Çıkardı

Belediye başkanlığı dairelerin Gündoğmuş İlçesi ve Fatih Mahallesinde yer aldığını açıkladı. Antalya Gündoğmuş Belediyesi 6 daire satışı yapacağını duyurdu. Ayrıca belediye başkanlığı en üst katla bodrum kat arasında dairelerin bulunduğunu bildirdi. Dairelerin büyüklükleri ise konutların brüt 88 metrekare, net ise 82.5 metrekaredir.

 

Belediye başkanlığınca açıklanan listede dairelerin 14 şubatta gerçekleştirilecek ihaleyle satılacağını açıkladı. Konut satışları için gerçekleştirilecek ihale işlemleri hakkında ayrıca şu bilgi verilmiştir. “Mülkiyetleri Belediye Başkanlığımıza ait yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazlar, 05.01.2022 tarihli 2022/07 ve 2022/11 sayılı Meclis kararlarına istinaden Belediye Encümenine verilen yetkiyle 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile satılacaktır.”

Başvuru Koşulları

İhaleye başvurucak vatandaşlar ilk işlem olarak belediyeye giderek emlak biriminden ihale şartnamesi alacaklardır. Ayrıca sonrasında belediyenin belirlediği 4.800 TL ve 6.450 TL arasında olan ihale geçici teminat bedeli ödenecektir.

Başvuruların ikinci aşamasınıysa evrak teslimi oluşturmaktadır. Ayrıca başvuru işlemlerinin tamamlanması için;

Adres beyanı ve yerleşim yeri belgesi,

Kimlik kartı fotokopisi,

Belediye borcu yoktur belgesi,

Geçici teminatın yatırıldığına dair belge,

Şartname satın alındığına dair belge,

Vekalet durumunda noter onaylı vekaletname

İmza sirküsü evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…