Kategoriler
Projeler

Antalya Payallar 2 geliyor

Antalya Payallar 2 projesi başlıyor. Reform Ankara Grup tarafından hayata geçilecek projede ön satışlar başladı. Son planları ve hazırlıkları yapılan projenin başlangıç tarihi 2022 yılı Eylül ayı olarak belirtilmektedir. Daha detaylı bilgi ve dairelerin özelliklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

Antalya Payallar 2 tek bir bina olarak planlanmaktadır. Toplamda bir adet dükkan, 12 adet daireden oluşmaktadır. Binanın en alt katı büyük bir dükkan olarak hazırlanmaktadır. Kalan üst katlarda ise 8 adet 1+1, 4 adet 2+1 daire yer almaktadır. 1+1 daireler net 50 metrekare kullanım alanına sahip tek katlıdır. 2+1 daireler ise 100 metrekare net kullanım alanına sahiptir ve dubleks olarak tasarlanmaktadır. Binada ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Binanın Güney cephesi denize bakmaktadır. Bu cephede ayrıca dinlenme alanı ve açık yüzme havuzu yer almaktadır.

Antalya Payallar 2 projesi planında sosyal donatılara da yer verilmektedir. Binanın bodrum katı tamamen sosyal donatı alanlarına ayrılmaktadır. Bu alanda fitness salonu, hamam ve sauna yer almaktadır. Proje önü bahçesinde hem yetişkinler, hem çocuklar için özel alanlar mevcuttur. Çocukların oyun oynaması için özel çocuk alanları bulunmaktadır. Yetişkinlerin dinlenmesi içinse yeşil çimenler arasında dinlenme alanları tasarlanmaktadır. Proje konumu denize sadece 600 metre uzaklıktadır. Deniz havası almak için kısa yürüyüşler yapmaya elverişlidir. Yine temiz hava almak için her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar oturmaya yaz-kış oturup manzara izlemeye elverişlidir. Dubleks dairelerde bu balkonların sayısı iki adettir.

Antalya Payallar 2 fiyatları ne kadar?

Proje plan aşamasındadır. 2022 yılı Eylül ayında inşaatına başlanması planlanmaktadır. İnşaatın bitiş tarihi olarak ise bir sene sonrası ya da 2023 Eylül ayı verilmektedir. Daire satışlarında banka kredisi kullanma imkanı mevcuttur. Ayrıca takas seçeneğine de yer verilmektedir. 1+1 brüt 56, net 50 metrekare kullanım alanlı daireler şu anda 1 milyon 399 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin konumu ve büyüklüklerine göre fiyatları değişmektedir. Bunun için güncel fiyatları irtibat numaralarından öğrenebilirsiniz. Antalya Payallar 2 projesi irtibat numarası 0 (532) 290 35 67 ‘dir. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi sorabilir, detay alabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız