Kategoriler
Proje Haberleri

Artbahçe Çekmeköy Temmuz 2022’de teslim edilecek

Artbahçe Çekmeköy konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Çekmeköy İlçesinde yükselen proje Anadolu Şehircilik Yatırım Ltd. Şti. firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çekmeköy İlçesi Çatalmeşe Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde akılllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir.

Site içerisinde yürüyüş parkuru, araç şarj istasyonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve kameralı güvenlik gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje, 79 daireden meydana gelmektedir. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 84 metrekare ile 148 metrekare arasında değişmektedir.

Artbahçe Çekmeköy fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde dairelerin satışları lansman fiyatlarıyla satıştadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 84 metrekare alana sahip 1+1 daireler 945 bin TL,

126 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 1 milyon 647 bin TL,

148 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daireler banka kredisine uygun durumdadır.

Artbahçe Çekmeköy nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Çatalmeşe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Özyeğin Üniversitesi’ne 7 dakika, İstinye Üniversitesi’ne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık mesafededir. Bunların yanı sıra 15 Temmuz Köprüsü’ne 40 dakika, Metro Garden AVM’ye 12 dakikalık uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 161 83 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…