Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

As Concept yüzde 10 peşinat, 60 ay vadeyle satışta

As Concept konut projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Ay Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ön talebi yoğun ilgi gören konut projesinde ön talep süreci uzatılmıştır. Ayrıca uygun ödeme seçenekleri projede devam etmektedir. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Bağcılar konut projesi firmanın kendisine ait 13 bin 839 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 13 bin 839 metrekarelik arsa üzerinde toplam üç adet konut bloğu yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 605 adet daire yer almaktadır. 605 adet dairenin dışında ayrıca konut projesinde 21 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde altı farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin dışında ayrıca projede sosyal alanlar da yer almaktadır. Sosyal alanlar ise açık yüzme havuzu, fitness salonu, sinema odaları yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde etkinlik alanları, kafe-restoran gibi alanlar da yer almaktadır.

As Concept ön talep süreci uzadı

AS Yapı’nın yoğun ilgi gören As Concept projesinde ön talep dönemi uzatılmıştır. Konut projesinde devam eden ön talep toplama dönemi, Ramazan Bayramı sonuna kadar uzatılmıştır. Her bütçeye uygun taksitli ödeme fırsatı sunulan konut projesi, büyük ilgi gördüğü için ön talep dönemini uzatılmıştır.

Konut projesi yüzde 10’dan başlayan peşinat, 60 aya varan ödeme seçenekleri ve bütçeye uygun taksitli ödeme avantajı ile satışa sunulmuştur. AS Concept projesi, AS Yapı firması tarafından İstanbul, Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilmektedir.

İstanbul konut projesinde peşinatlar yüzde 10’dan başlamaktadır. Kalan tutar için ise 60 aya varan vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesi erişiminin kolay olması ile de dikkat çekmektedir. Bir tarafında Bahçelievler ve Bakırköy, diğer tarafında ise Ataköy ve Yeşilköy yer almaktadır. Ayrıca projenin batısında ise Küçükçekmece ve Başakşehir yer almaktadır. Konut projesi Basın Ekspres civarında en önemli sürdürülebilir konut projesi olarak öne çıkmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Altınbaş Üniversitesi’ne yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca proje, Kültür Üniversitesi, Medipol Mega ve Acıbadem Atakent hastanelerine hızlı ve rahat ulaşım imkanı bulunmaktadır. Projede ayrıca Masko, İstoç, Oto Center, Tekstilkent ve Kuyumcukent gibi önemli ticaret merkezlerinin ortasında yer almaktadır.

Mall Of İstanbul, 212, Nurol Park ve Ocassion gibi Alışveriş Merkezleri’ne yakın konumdadır. Ayrıca TEM otoyolunun yanı başında, metro istasyonlarına da yakın bir konumda yer almaktadır. Söz konusu proje Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi, 18 A Bağcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır.

As Concept teslim tarihi ne zaman?

Konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca konut projesinin 2025 yılı Aralık ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. As Concept, titiz mimari detayları ve kaliteli kaplama malzemeleri kullanılmaya özen gösterilmiştir. Gün ışığından en yüksek seviyede faydalanacak şekilde tasarlanan dairelerde ayrıca kiler bulunmaktadır. Proje şehrin merkezinde, kalabalıktan uzak bir şekilde yaşanabilecektir. Ayrıca modern daire seçenekleriyle yeni bir hayatın kapılarını aralamayı hedeflemektedir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 43 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…