Kategoriler
Proje Haberleri

As Royal Loft Yaşamkent’te yükseliyor

AS Grup İnşaat tarafından Yaşamkent’te sunulan As Royal Loft projesi, Ankara’nın en seçkin lokasyonunda yepyeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje Hakkında

AS Royal Loft Yaşamkent projesi 15 katlı 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplamda 240 adet meskene yer verilmiştir. Ayrıca 240 adet konutun tamamı ise 1+1 tipinde tasarlanmıştır.

Yaşamkent’in en değerli bölgelerinden birinde konumlanan bu proje, 9 bin metrekarelik peyzaj alanına sahiptir. Böylece proje bu peyzaj ile çevrili muhteşem bir yaşam deneyimi sunmaktadır. Geniş sosyal alanlar, birinci sınıf kalite ve her daire için kapalı otopark gibi özelliklerle donatılmıştır.  Ayrıca AS Royal Loft projesinde çocuk oyun parkı ve spor alanları da konforlu bir yaşam vaat etmektedir.

Ankara’nın en seçkin semtlerinden biri olan Yaşamkent’te, As Grup İnşaat imzasıyla yükselen As Royal Loft Yaşamkent projesi, yatırımcılar ve konut alıcıları için benzersiz bir fırsat sunmaktadır. Konut projesi 9 bin 661 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 240 adet 1+1 daireden meydana gelen konut projesi, geniş sosyal alanları, birinci sınıf kalite anlayışı ve her daireye özel kapalı otopark imkanı ile kusursuz bir yaşam vadetmektedir.

Yaşamkent’in En Kıymetli Noktasında Yükseliyor

AS Royal Loft projesi, Yaşamkent’in en kıymetli noktasında, 9 bin metrekarelik peyzaj alanı ile bütünleşik bir şekilde konumlanmaktadır. Ayrıca konforlu yaşam alanlarını projenin her detayına taşıyan AS Royal Loft, güçlü mimari planı, geniş sosyal alanları ve birinci sınıf malzeme kullanımı ile dikkat çekmektedir.

Sosyal Donatılar ve Kalite

Ankara konut projesi, geniş sosyal alanları, çocuk oyun parkları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca proje, spor alanları ve kapalı otopark gibi birinci sınıf olanaklar sunmaktadır. Her bir detayıyla kaliteyi ön planda tutan proje, konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat etmektedir.

As Royal Loft Fiyatları ve Ödeme Seçenekleri

Konut projesinin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise fiyatlarının uygunluğudur. Projede tüm daireler 50 metrekare brüt alana sahip  1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

50 metrekarelik 1+1 tip daireler 3.200.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Yaşamkent konut projesinde satışa sunulan daireler için kişiye özel ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bu özel fırsatlarla birlikte tapunuzu hemen teslim alma fırsatı da sunulmaktadır. Konut projesinin teslim tarihi ise 2024 yılı Ağustos ayı olarak planlanmaktadır.

Detaylı bilgi almak ve bu ayrıcalıklı dünyanın bir parçası olmak için projenin satış ofislerine başvurabilirsiniz. Ayrıca proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0553 111 06 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…