Kategoriler
Proje Haberleri

Asmalı Sarmaşık Villaları göz kamaştırıyor

Düzce İli, Merkez İlçesi, Şıralık Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Başkent Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje zengin sosyal olanakları ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Asmalı Sarmaşık Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Düzce konut projesi Şıralık Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 7 adet tekil, 5 adet ikiz villadan meydana gelmektedir. Projedeki villa içleri yangın-hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, teras gibi donanımlara da sahiptir. Yerden ışıtma sistemiyle ısıtılan villalar geniş odaları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca villalarda akıllı ev sistemleri kullanılmakta olup her villanın bireysel açık garajı bulunmaktadır.

Proje kapsamındaki her villanın kendisine özel müstakil bahçesi bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Asmalı Sarmaşık Villaları konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri 252 metrekare ile 275 metrekare arasında değişmektedir.

Asmalı Sarmaşık Villaları fiyatları ne kadar?

Düzce konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 252 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL,

275 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip daireler ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Düzce’nin gelişmekte olan elit villalar bölgesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje İstanbul ve Ankara otoyolu Düzce çıkışı yakınında, şehir merkezine yakın lokasyonda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 701 31 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…