Kategoriler
Gündem Sağlık Spor Yaşam

Aston Villa Menajeri “Sadece aşılı futbolcu alabiliriz”

İngiltere’de omicron varyantı son zamanlarda artmaya başlamıştır. Bu varyantın artması nedeniyle futbol takımları da bir takım önlemler almaya başlamıştır. İngiliz futbolunda gün geçtikçe sayısı fazlalaşan virüs vakaları ligin gidişatını da etkilemeye başlamıştır. Bu konu ile ilgili Aston Villa Menajeri Steven Gerrard bazı önlemler alacaklarını açıklamıştır.

Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard, ara transfer dönemine sadece aşılı oyuncuları kadrolarına katmayı düşündüklerini belirtmiştir. Bu hafta yapılan testlerde Premier League’de 42 adet vaka olduğu tespit edilmiştir. Virüs taramaları 2020 yılı Mayıs ayında başlamıştır. O günden bu güne kadar vakalarda en yüksek sayıya ulaşılmıştır. Ayrıca vakalar sebebiyle ligde bu sezon 2 maç ertelenmiştir. Durum böyle olunca da kulüpler çözüm arayışına başlamıştır.

Aston Villa Menajeri “Sadece aşılı futbolcu alabiliriz”

Steven Gerrard, kış transferinde sadece aşılı futbolcuları kadrolarına katmayı düşündüklerini belirtti. Steven Gerrard, “Oyuncu arama ekibimiz tüm ayrıntıları dikkate almaktadır. İstediğimiz futbolcuların aşı durumuna da dikkate alabiliriz. Aşı konusu ile ilgili verdiğimiz kesin bir karar yoktur. Sadece kulüp için en doğru yöntemi bulmak istiyoruz.” dedi. Ayrıca virüse yakalanan bazı aşısız futbolculara da maaş kesintisi yapılmıştır. Bayern Münih’in futbolcusu Joshua Kimmich bu durumda olduğu için ayrıca yapılan protokol gereği rahatsızlığı sona erene kadar maaş alamayacak.

Diğer Saklık haberleri için tıklayınız..